Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου

52

Παρασκευή και χαμογελάμε! Χαμογελάμε όμως ακόμα περισσότερο αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Τύχη στον έρωτα μέσα από επαφές, αλλά κυρίως αν θέλετε επανασύνδεση φέρνει η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού! Τα καλύτερα μηνύματα είναι τα ξαφνικά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σύστημα αλλάζει ξαφνικά και αναστατώνεσαι με τις όποιες τροποποιήσεις στη καθημερινότητά σου. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να προσαρμοστείς στις ανάγκες που προκύπτουν. Είναι εύκολο να τα καταφέρεις, αν δεν αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κατευθύνουν. Αργότερα οι εξελίξεις επαναφέρουν τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στην σχέση σου το δικό σου – έτσι και μόνο για να σου περάσει – γιατί σε προειδοποιώ πως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και η βοήθεια που δέχεσαι είναι τόσο σημαντική, που τα όνειρά σου πλησιάζουν στη πραγματοποίησή τους. Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει αναξιοποίητος. Δράσε δυναμικά και η επιτυχία πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στην σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να προετοιμαστείς για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα στατικότητας, τα άστρα δίνουν νέα ώθηση στις υποθέσεις σου. Μη ενθουσιάζεσαι αλλά προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις με προσοχή τις λεπτομέρειες, μέσα από τις οποίες θα βρεις το σωστό τρόπο δράσης, που θα σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τότε θα καλυτερεύσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εξ αιτίας εκκρεμοτήτων που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασχολήσου με τις προσωπικές σου υποθέσεις και μη αφιερώνεις όλο σου το χρόνο σε ζητήματα που θα έπρεπε να μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους. Ήρθε η ώρα που ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί, κάνε τις κινήσεις σου για να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει και οι νέες συναναστροφές φέρνουν συναντήσεις, συζητήσεις και προτάσεις που μεταμορφώνουν το τοπίο. Δείξε προσοχή σε όσα σου προτείνονται, για να αποφύγεις πιθανό κίνδυνο και προσπάθειες εξαπάτησης. Ο χρόνος φέρνει τις αλήθειες στην επιφάνεια, μην βιάζεσαι λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο το ταίρι σου. Και για εσένα που ακόμη μονοπωλεί η μοναξιά την ζωή σου, σε βεβαιώνω ότι οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η περίοδος είναι πολύ καλή, για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες δράσεις που δεν έχεις προβλέψει. Θα χρειαστείς προετοιμασία, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Παρατήρησε τις λεπτομέρειες σε συζητήσεις που αφορούν τις υποθέσεις σου. Μέσα σε αυτές, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σε λίγο τελειώνει μία περίοδος, κατά την οποία ταλαιπωρήθηκες αρκετά, αλλά παράλληλα απέκτησες σημαντικές εμπειρίες. Τώρα κατέχοντας πλήρως τη γνώση στο να αποφεύγεις τις κακοτοπιές και κάθε πιθανή παγίδα, μπορείς να προχωρήσεις εκεί που πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, ειδικά τώρα που τα άστρα σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις δυναμικά, στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Βάλε πρόγραμμα και ακολούθησέ το, χωρίς να παρασύρεσαι σε άσκοπες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά περιθώρια για λάθη που μειώνονται στην σχέση σου σήμερα. Έτσι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις – ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και με αρκετά εμπόδια. Μην προσπαθείς μάταια να επισπεύσεις τα πράγματα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλοκάρεις τη ροή τω γεγονότων. Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία, όσο έχεις ακόμα τη δυνατότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να έχεις μεγάλη επιφυλακτικότατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες για δράση είναι πολλές τώρα και καλύπτουν ευρύ φάσμα των προσόντων σου. Μην πελαγώνεις με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αξιολόγησε όσα σε ευχαριστούν και ιεράρχησε τις πραγματικές σου ανάγκες. Αργότερα μπορείς να αφεθείς σε διασκεδάσεις, προς το παρόν όμως περιόρισε τις διαθέσεις σου, όσο και αν αυτό σου κοστίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι ωστόσο για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου ανοικτά και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι συμβουλές αγαπημένου σου προσώπου σε βοηθούν αρκετά, όμως σε αναστατώνουν παράλληλα. Αποδέξου πως δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς την αλήθεια. Μην τα βάζεις λοιπόν με τον εαυτό σου, χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά. Ο χρόνος που περνάει βελτιώνει τον τρόπο που σκέφτεσαι, με φυσικότητα και χωρίς παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή να κάποιες αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει δραστικά την καθημερινότητά σου και σε οδηγεί σε πίεση και άγχος. Οι ευθύνες διαρκώς αυξάνονται και δεν μπορείς να ανταποκριθείς με την ίδια ευκολία, όπως πριν. Χαλάρωσε και σκέψου με ψυχραιμία, για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αργότερα οι συνθήκες σταδιακά βελτιώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις, μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τίποτα στην ζωή σου, η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ την γοητεία σου, που θα έρθει και η γνωριμία που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg