Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

55

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό τροποποιεί τις υπάρχουσες καταστάσεις με καθοριστικό τρόπο, δημιουργώντας για το ζώδιό σου προϋποθέσεις για δημιουργική δράση που θα οδηγήσει σε μια σειρά επιτυχιών. Νέες προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς με τη συζήτηση να λύσεις κάποιες διαφορές που έχεις με το ταίρι σου, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μια καινούργια περίοδος ξεκινάει για σένα, επαγγελματικά, κατά την οποία οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για την ενίσχυση των οικονομικών σου και ίσως κάποιες από αυτές θα πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα οι εξελίξεις προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιό σου, καθώς θα οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Μην φοβηθείς να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα προκύψουν. Θα είναι για το καλό σου και θα φέρουν βελτίωση ολόκληρης της ζωής σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τις νέες συνθήκες. Πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις τόπο κατοικίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία, ενώ έχεις και σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυθείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Φίλοι και συνεργάτες σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από την οικογένεια. Οι συνθήκες που θα προκύψουν χάρη και σε όλη αυτή τη στήριξη θα είναι ευνοϊκές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάτι σε προβληματίζει στον αισθηματικό τομέα και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στα επαγγελματικά σου, χωρίς βιασύνη. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο, αγαπητέ Καρκίνε, και απαιτείται ουσιαστική αναθεώρηση και αναδιοργάνωση, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο. Εκκρεμότητες που παραμένουν μπορούν να έχουν ιδιαιτέρως δυσάρεστες συνέπειες αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήσεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου ανοιχτούν καινούργιοι επαγγελματικοί ορίζοντες για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα η κατάσταση για το ζώδιό σου θα αρχίσει να βελτιώνεται, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και θα κληθείς να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες για να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να περιορίσει τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας ακόμη καλύτερα. Προβλήματα που καθυστερούσαν την πορεία των σχεδίων σου τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις και να μην κινείσαι βιαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να οδηγήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Μην αφήσεις κάποια άτομα να σε παρασύρουν με ασήμαντες παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους που είχες από παλιά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο, όμως, θα δεχτείς πολλές προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι σημαντική, αν και τα ουσιαστικά αποτελέσματα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους. Μην απελπιστείς και μην αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, να ξέρεις όμως ότι κάποια θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα ανακαλύψεις ότι κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν καθυστερούν πολύ ακόμα. Μην ασχολείσαι όλη την ώρα με κάτι που είναι δρομολογημένο. Καλύτερα άσε τον χρόνο να κυλήσει, ενώ παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση θα είναι σημαντική για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα αρχίσει να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι θα βρεις πολύ σύντομα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι μεγάλη. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα, αλλά απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο μεγάλου κύρους θα δείξει ενδιαφέρον, αγαπητέ Τοξότη, για την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση και θα σκεφτεί να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη. Είναι πολύ πιθανό η πρόταση που θα δεχτείς να αλλάξει τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τους Ιχθείς θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις στον αισθηματικό τομέα, που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες πολύ ευχάριστες αλλαγές πρόκειται να συμβούν στα επαγγελματικά σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από την οικογένεια σου, αγαπητέ Αιγόκερε, που σε στηρίζει εδώ και καιρό, δείχνει να μην είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα. Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ρήξης με μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Φρόντισε όμως να οργανωθείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάποιες προτάσεις που μπορεί να δεχτείς θα είναι συμφέρουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πολλές αλλαγές και μεγάλες απαιτήσεις της καθημερινότητας προβλέπονται σήμερα για το ζώδιό σου, αλλά θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Η απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εγρήγορσης στην οποία βρίσκεσαι. Προσπάθησε να εξηγήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις συνθήκες που βιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία όμως θα είναι παροδικά. Φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να πιέσεις κάποιες καταστάσεις προκειμένου να τελειώσεις με θέματα που είναι στάσιμα. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην κάνεις άλλα οικονομικά ‘ανοίγματα’.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η σκληρή αντιμετώπιση που δέχτηκες, αγαπητέ Ιχθύ, είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η αυτοπεποίθησή σου και να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές. Τώρα πια όλα φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Η δύναμη που έδειξες θα αναγνωριστεί από τον περίγυρό σου και θα συντελέσει στην ευτυχία που πλησιάζει. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή και πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που μπορείς να κάνεις.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg