Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου

47

     

Ο Μάρτης μας αφήνει αλλά ο Ερμής στον Ταύρο μας υποδέχεται! Η επικοινωνία μας πλέον βασίζεται στην λογική και προσγειώνεται αλλά επιπλέον γίνεται πιο… αργόστροφη και πιο πεισματάρικη! Από δω και πέρα, αποτελεσματικότεροι στις επαφές και στις επικοινωνίες θα είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το θερμόμετρο ανεβαίνει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και μαζί με αυτό αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Δείξε ψυχραιμία και απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε αποτρέψουν από τους στόχους σου. Φρόντισε για την ξεκούραση και τη διατροφή σου και μείνε πιστά στον δρόμο που έχεις προγραμματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρμονία σήμερα στα αισθηματικά σου θα είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χάρη και στην ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Διφορούμενα μηνύματα θολώνουν την κρίση σου, αγαπητέ Ταύρε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις υποθέσεις που θα προκύψουν. Προσπάθησε να αντλήσεις όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και αργότερα θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις θέση, με γνώση και αντικειμενικότητα. Μην σπεύσεις σε δηλώσεις που ίσως σε εκθέσουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τις ηγετικές σου ικανότητες καλό θα είναι να μην τις εφαρμόζεις στον αισθηματικό τομέα. Άσε το ταίρι σου να εκφραστεί ελεύθερα, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ευχάριστα μηνύματα πρόκειται να δεχτείς από τον φιλικό σου κύκλο και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί. Η αισιοδοξία των ημερών θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στις εξελίξεις, που προβλέπονται θετικές για το ζώδιό σου. Σύντομα θα οδηγηθείς σε μία διαφορετική καθημερινότητα, απαλλαγμένη από τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που έχεις, γιατί έχουν απομακρύνει το ταίρι σου από κοντά σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Απρόσμενες συναντήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν περίεργο κλίμα, καθώς θα φέρουν μία γλυκιά νοσταλγία εμπειριών του παρελθόντος. Ασχολήσου με το σήμερα και μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε ατελείωτες ονειροπολήσεις. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σου και θα καθοριστεί από τις προσωπικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνε ένα απολογισμό στα αισθηματικά σου και απαλλάξου από όλα αυτά που σε έχουν στενοχωρήσει. Είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να ξαναεμφανιστούν και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να λύσεις αινίγματα που σε απασχολούν και να οδηγηθείς στην πραγματική εξήγηση των υποθέσεών σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και οργάνωσε την καθημερινότητά σου, ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που είναι αρκετές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στον αισθηματικό τομέα να κάνεις υποχωρήσεις. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Νέα από μακριά έρχονται να σε ικανοποιήσουν, αλλά μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Κράτα τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και μην συζητήσεις τα συμπεράσματά σου, πριν βεβαιωθείς για όσα συμβαίνουν. Πιθανές αποκαλύψεις θα δώσουν μια άλλη τροπή στα πράγματα που θα γίνουν πιο θετικά για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η κακή σου διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ, έχει ως αποτέλεσμα να μην φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου όσο θα έπρεπε. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και ασχολήσου περισσότερο με δραστηριότητες που θα σου βελτιώσουν τη διάθεση. Μία έξοδος θα γίνει αφορμή για συνάντηση με κάποιο άτομο από τα παλιά – κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι, χωρίς να τα λύνεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα τώρα που ο Ερμής είναι στον Κριό και σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, επαγγελματικά. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα βρίσκεσαι σε μεγάλο δίλημμα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Ευτυχώς οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου και σύντομα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου σήμερα, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό τοπίο ξεκαθαρίζει για το ζώδιό σου και οι σωστές αποφάσεις φαίνονται πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ξαφνικά μικρά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους και ευτυχώς δεν πρόκειται να αφήσουν κατάλοιπα. Οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες και σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις όλα τα σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε νέα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να εμφανιστούν στη ζωή σου, υποσχόμενα συμμαχίες που θα δικαιώσουν τους κόπους σου. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει μέσα σε αρνητικές σκέψεις, σχετικά με τις εξελίξεις. Η υπονόμευση προέρχεται από τον εαυτό σου και όχι από τις συνθήκες, οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου, οφείλονται περισσότερο στη δική σου ακλόνητη στάση, παρά στην εμμονή που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Έντονες διακυμάνσεις σε σημαντικά ζητήματα προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κουράσουν και θα σε φέρουν σε μια κατάσταση αστάθειας. Μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις που θα ρυθμίσουν την κατάσταση και θα δημιουργήσουν ισορροπίες απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και σοβαρός στη στάση που θα τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Πλήθος προτάσεων σε όλους τους τομείς πρόκειται να σε βομβαρδίσουν, αγαπητέ Ιχθύ, και θα πρέπει να κάνεις μια σοβαρή αξιολόγηση, ώστε να μην χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ίσως ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου, αλλά μην βιαστείς να αποφασίσεις το ύφος της διακόσμησης. Οι ευθύνες της καθημερινότητας τώρα θα μετριαστούν λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα μπορέσεις να βρεις καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και η στασιμότητα θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg