Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

56

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
«Όπου τολμούν οι αετοί». Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό εκεί που δεν… τολμούν οι άλλοι! Σήμερα μάλιστα καλείσαι να διεκπεραιώσεις μια υπόθεση, η οποία έχει αρκετές προκλήσεις, κάτι βέβαια που σε «εξιτάρει» ακόμη περισσότερο! Ωστόσο, πέρα από την έμπνευση και το ρηξικέλευθο πνεύμα σου, δεν παύεις να χρειάζεσαι είτε ειδικές γνώσεις, είτε τεχνικούς συμβούλους.
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε «ανάβει» υπέρ το δέον κι ίσως να σε φέρει ενώπιον μιας «διαφιλονικούμενης» κατάστασης. Αν πάντως δεν έχεις κάποια δέσμευση είσαι ελεύθερος/η να «παίξεις» κατά το δοκούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν μαζεύει». Με τον Ουρανό να εξαντλεί την επιρροή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου καλείσαι να «ξεκουνήσεις», αφού μπορείς να πετύχεις πολλά ακόμη κι αν όλα τα προγνωστικά δείχνουν να είναι εναντίον σου. Πολλά όμως μπορεί να λάβουν ανεπιθύμητη τροπή αν «ταμπουρωθείς» στα κεκτημένα σου, πιστεύοντας λανθασμένα ότι έτσι θα τα διαφυλάξεις.
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη «φουντώνει» τις επιθυμίες σου κι επειδή δεν θα σου λείψουν οι προτάσεις ή οι προκλήσεις, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις τις δουλειές σου με μια ενδιαφέρουσα αισθηματική περιπέτεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…» Την ίδια στιγμή που οι υπάρχουσες ισορροπίες «καταρρέουν», μια «φρέσκια» συνεργασία έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει, οπότε μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, αν δεν κατέχεις καλά ένα αντικείμενο, μπορεί να λάβεις βοήθειες από πρόσωπα που σε συμπαθούν, ίσως μάλιστα να προσβλέπουν σε κάτι περισσότερο επί… προσωπικού!
Ερωτικά
Είσαι το «πρόσωπο της ημέρας» μεταξύ αρκετών «μνηστήρων» κι αν βέβαια είσαι μόνος/η… ποιος στην χάρη σου! Αν όμως έχεις κάποια δέσμευση, είναι λογικό να υπάρξουν και οι «παρενέργειες» του ανταγωνισμού ή της ζήλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
«Αν ήταν καλή η δουλειά θα δούλευε κι ο Δεσπότης»! Ίσως να διαπιστώσεις με έκπληξη ότι αντί για τα αναμενόμενα «εύσημα» εισπράττεις άφθονη κριτική. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση σου και να απευθυνθείς σε εκείνους που πραγματικά εκτιμούν το έργο και την προσπάθειά σου; Με τον Ουρανό μάλιστα να ορίζει τις εξελίξεις στην ζωή σου, η αλλαγή δείχνει επιβεβλημένη!
Ερωτικά
Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη το ερωτικό παιχνίδι «ανάβει» και ανεξάρτητα από αν έλκεις και τύπους ανθρώπων που είναι φανερό ότι… δεν ταιριάζετε, μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να περάσεις καλά!

ΛΕΩΝ
Γενικά
«Άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη»! Η καταφανής εύνοια που δείχνεις σε έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να θεωρηθεί «σκανδαλώδης» με συνέπεια να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τους/τις θιγόμενους/ες, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν πρόκειται να δικαιωθείς για την επιλογή σου από το ίδιο το «πουλέν» σου, που επιμένει να κάνει τα… δικά του!
Ερωτικά
Ως «κυνηγός» είσαι ένα από τα «φαβορί» της ημέρας και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δικαιώσεις την φήμη σου! Από εκεί και ύστερα βέβαια όλα θα γίνουν δυσκολότερα αν αποσκοπείς σε κάτι πιο διαρκές ή σταθερό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
«Άλλος βάζει την φωτιά κι άλλος βρίσκει τον μπελά»! Οι αυθαιρεσίες ενός ατόμου του άμεσου περιβάλλοντος σου, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ημίμετρα κι ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις «το μαχαίρι στο κόκκαλο»! Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να προβείς σε μια σειρά τεχνικών εργασιών στον χώρο σου, με τις γνώσεις και το μεράκι που διαθέτεις.
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να δρομολογήσει «συναρπαστικές» εξελίξεις, κάτι που θα λάβει ανησυχητικές διαστάσεις μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού θα χρειαστεί να υπεραμυνθείς των δικαιωμάτων σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, ίσως να ταλαιπωρηθείς από την δυσλειτουργία κάποιων συσκευών, δικτύων ή μηχανισμών κι εδώ είναι που δεν θα έπρεπε να αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, αφού έχουν την σημασία τους. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι μέσα από τα προβλήματα, θα καταφέρεις να πετύχεις το πιο… πολυπόθητο να κάνεις δηλαδή νέες γνωριμίες!
Ερωτικά
Έχεις σίγουρα το «πάνω χέρι» στις προτιμήσεις των άλλων, ξέρεις όμως ότι οι κερδισμένες εντυπώσεις πρέπει να συνοδεύονται και από… έργα κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, αφού οι πιέσεις που θα δεχθείς για να «ενδώσεις», μπορεί να είναι εξαιρετικά φορτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
«Για τον παρά κολάζεσαι, με τον παρά κι αγιάζεις»! Μια οικονομική κατάκτηση ή «νίκη» αρκεί βέβαια για να βελτιώσει την ψυχολογία σου και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες αλλά στην παρούσα φάση θα πετύχεις τους στόχους σου μόνον, αν κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα κι όχι «by the book». Ακόμη, μπορείς να «ποντάρεις» στην κρυφή υποστήριξη που σου παρέχει ένα πρόσωπο.
Ερωτικά
Φαίνεται πως κάποιος/α σε φθονεί ή σε ανταγωνίζεται και η παρέμβαση του/της στα προσωπικά σου, μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, βάζοντας σε στην διαδικασία να υποψιάζεσαι άδικα πρόσωπα ή καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε γεμίζει με θετική ενέργεια και όρεξη για να πετύχεις τα καλύτερα, ίσως μάλιστα να συμπαρασύρεις κι άλλους/ες με τον ενθουσιασμό σου. Ωστόσο σε σχέση με το υπάρχον «καθεστώς» στην ζωή και τις σχέσεις σου αναμένονται τριβές με πρόσωπα που δεν καλοβλέπουν την «φρεσκάδα» σου, θεωρώντας κι όχι άδικα ότι θίγονται τα κεκτημένα τους
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά ότι τα δύσκολα για σένα δεν έχουν να κάνουν τόσο με την κατάκτηση ενός προσώπου αλλά με το πόσο θα συντηρηθεί το ενδιαφέρον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
«Για τα μάτια σου μόνον»! Το σεξ απήλ σου αρκεί για να «παραβιάσεις» θύρες, που για άλλους παραμένουν ερμητικά κλειστές. Παράλληλα όμως, ένα απρόβλεπτο περιστατικό στο σπίτι ή την δουλειά σου μπορεί να σε αιφνιδιάσει ή τουλάχιστον να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το «τι ρόλο βαράνε» κάποιοι. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια «αβαρία».
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να αναδείξει κρυφές επιθυμίες αλλά και ανταγωνισμούς κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, δεν αποκλείεται τελικά να ξεπεράσεις τα όρια σου, κάνοντας πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κσσκινίζει» Από την στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι μια οικονομική σου υπόθεση δεν προχωρά όπως θα ήθελες, καλό είναι να αποσύρεις το ενδιαφέρον σου και να μην επιμείνεις, αφού κινδυνεύεις να πέσεις «θύμα των συνθηκών». Παράλληλα. το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη αναμένεται να συμβάλλει στην δημιουργία ενός «θερμού» κλίματος στις κοινωνικές σου συναλλαγές.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, αυτό που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι η ενδεχόμενη δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου αλλά και η αυξημένη πιθανότητα να γνωριστείς με άτομα που «παίζουν» παιχνίδια αντιζηλίας.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
«Βέργα που λυγίζει δεν σπάζει». Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής, εφαρμόζοντας στρατηγική και… πονηριά! Επιπλέον η φυσική σου παρουσία μπορεί να «μετρήσει» αποφασιστικά σε μια οικονομική διεκδίκηση. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση συνεργασίας, αφού φαίνεται να έχει πολλά σημεία, που χρήζουν διευκρινίσεων.
Ερωτικά
Όσο κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσπαθεί να σου «ξεγλιστρήσει», εσύ έχεις τον τρόπο για να το φέρεις εκεί που θέλεις! Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για μια παλιά προσωπική σου υπόθεση.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg