Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

61

Το πιο τυχερό Σάββατο του Φλεβάρη είναι εδώ! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας εκπλήξεις, γνωριμίες, τυχαία συμβάντα αλλά και ευκαιρίες σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Πιο τυχεροί θα σταθούν όσοι ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μια περίεργη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου. Οι κίνδυνοι που φαντάζεσαι δεν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς. Η νέα πραγματικότητα θα είναι αισθητά καλύτερη, αρκεί να δείξεις συνέπεια στα πρώτα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία, χωρίς βιασύνη. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις και τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η καταξίωση που δέχεσαι καθημερινά σε κουράζει και προτιμάς την απομόνωση. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα θα επηρεάσει αρκετά το ζώδιό σου. Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου – αφέσου να χαρείς την ευτυχία που σου προσφέρεται μέσα από μία πιο εύκολη καθημερινότητα. Η ανησυχία γύρω μας είναι δεδομένη και εσύ κάνεις πολλά για να βοηθήσεις, αλλά μην τα κάνεις εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τα λόγια και τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου, καλό θα είναι να τα δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια νέα φιλική γνωριμία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε βάλει σε διαδικασία σκέψης. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και δείξε σοβαρότητα στον τρόπο δράσης σου. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μην κοινοποιήσεις τις απόψεις σου βιαστικά. Αντιθέτως, δώσε χρόνο στην ανακάλυψη όσων γνωρίζεις και μην πάρεις καμία πληροφορία ως δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, σηματοδοτεί για το ζώδιό σου τη μετάβαση των σχέσεών σου μέσα στον χρόνο, σε άλλα επίπεδα. Είναι σημαντική η δυνατότητα προσαρμογής σου. Κάποιος θα μεσολαβήσει για μία αξιόλογη γνωριμία, μέσα από τη οποία θα μπορέσουν να βελτιωθούν πολλά στη ζωή σου. Μην υπερβάλλεις με παράλογες σκέψεις και δώσε χρόνο στα πράγματα να αποκαλυφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη με γρήγορους ρυθμούς και δεν θα προλαβαίνεις να το συνειδητοποιήσεις. Σύντομα, ακόμη πιο αξιόλογες προτάσεις θα καταφτάσουν και θα φέρουν νέες ευκαιρίες για αναγνώριση. Η ανταμοιβή θα είναι ηθική και υλική, ανάλογη της προσωπικής σου προσφοράς όλο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει με ασήμαντες δραστηριότητες. Συγκεντρώσου στους στόχους σου, τώρα που οι πλανήτες διευκολύνουν τον τρόπο δράσης για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις περιθώρια για ξένες παρεμβάσεις, τήρησε το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε όπως ακριβώς έχεις σκεφτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα μάθεις, αγαπητέ Ζυγέ, μία πληροφορία που δεν περίμενες. Η άποψή σου για τα πράγματα θα αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις τον θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, η επιθυμία σου, αγαπητέ Σκορπιέ, για ανανέωση θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί τώρα, λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Μια μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο θα βελτιώσει τη διάθεσή σου χωρίς πολύ μεγάλο κόστος. Οι μεγαλύτερες αλλαγές μπορούν να περιμένουν, καθώς αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε μέχρι τώρα στον δρόμο σου. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, δείξε, αγαπητέ Τοξότη, σοβαρότητα στις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μην αφαιρείσαι με ασήμαντες προφάσεις. Τα πράγματα απαιτούν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σου για να προχωρήσουν. Οι ισορροπίες σου θα διατηρηθούν με δυσκολία – αφοσιώσου περισσότερο στα προσωπικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις αναφορικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να προσέξεις. Σήμερα απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα σηματοδοτεί για το ζώδιό σου μεγαλύτερη ευαισθησία, από την οποία κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με σένα. Προσπάθησε να συντονιστείς και να κατανοήσεις τις διαφωνίες που σε απομακρύνουν στο περιθώριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Υδροχόε, για δημιουργική δράση. Δείξε δυναμισμό στην τακτοποίηση των προσωπικών σου υποθέσεων και μην αφήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να σε κρατήσουν πίσω. Σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει και ο δρόμος θα ανοίξει για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Κάποιο φιλικό σου άτομο σε στηρίζει, αγαπητέ Ιχθύ, και τρέφει πραγματικά αισθήματα για σένα. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου και φέρσου με ανάλογο τρόπο. Η ασυνέπεια και η ψυχρότητα σε μία φιλική σχέση οδηγούν σε απομάκρυνση. Μην χάσεις αυτό το πρόσωπο από κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδα που θα κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg