Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

45

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτήν την περίοδο σε «περιτριγυρίζουν» άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο «λερωμένη την φωλιά τους», καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα προβλήματα ή τις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται ότι οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ολοένα και αυξάνονται, ίσως μάλιστα να σε προσεγγίσει κι ένα ισχυρό πρόσωπο! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσεις να την ανανεώσεις με ευχάριστο τρόπο μέσα από παρέες και κοινωνικά δρώμενα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι που θα σου στοιχίσει ουσιαστικά. Απλά, μπορεί να χάσεις για λίγο τον ρυθμό σου. Παράλληλα, στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από ζημιές ή αποτυχίες άλλων. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» μια «εσωτερική» πληροφόρηση, που θα σε βοηθήσει να «κτυπήσεις» κατευθείαν στον στόχο σου.
Ερωτικά
Το σεξαπίλ σου καλά κρατεί αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να μην κρίνεις πρόσωπα και πράγματα επιφανειακά αλλά να «διαβάζεις» τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια υπερβολικά θετική συμπεριφορά απέναντί σου, ώστε να μην «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος»!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι δεν γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις σε σχέση με την οικονομική σου ανεξαρτησία κι αν επιμείνεις σε μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα», το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο… δεύτερο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να αξιολογήσεις τι αξίζει και τι όχι, ώστε να μην χάσεις τον χρόνο σου σε ανούσιες υποθέσεις.
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να περιορίσει αισθητά τις ελευθερίες σου, παρά τις «εφήμερες» απολαύσεις που θα σου προσφέρει. Αντίθετα, αν θέλεις απλά να «το γλεντήσεις», χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε βάλουν σε ανησυχία. Ωστόσο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, οπότε το πιθανότερο είναι να έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα όμως, φαίνεται να βρίσκεσαι προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις το αυτόβουλό σου. Επιπλέον, αν πεις το «ναι», δεσμεύεσαι τόσο, που δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς να «ματώσεις».
Ερωτικά
Αν νιώσεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν εγκλωβίσει. Στον αντίποδα όμως «παίζει» μια καταλυτική νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές έκτακτες καταστάσεις, που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως νιώσεις μια συναισθηματική αστάθεια ή αβεβαιότητα. Παράλληλα, η προσπάθειά σου να δρομολογήσεις κάτι προς το κοινό συμφέρον, φαίνεται να σκοντάφτει σε ισχυρές αρνήσεις και το πρόβλημα είναι ότι πρακτικά έχεις μόνον δύο επιλογές: Είτε να «συνεργαστείς με τον διάβολο» είτε να αποχωρήσεις χαμένος/η μεν, αλλά με το κεφάλι ψηλά.
Ερωτικά
Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας κι από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να πάρεις πολύ σοβαρά οτιδήποτε. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου, προσδίδει στην προσωπική σου ζωή μια αίσθηση περιπέτειας, άλλοτε επιθυμητής κι άλλοτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά σου, συμπεριλαμβάνοντας στις έρευνές σου και πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας»! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση δεν «μετράει» τόσο το ποιος έχει δίκιο, αλλά ποιος έχει τις πιο δυνατές «άκρες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ξεκουραστείς και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από εμμονές ή «φαντάσματα», κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με το τέλος μιας ιστορίας, η οποία -αν μη τι άλλο- αποδείχτηκε εξαιρετικά «διδακτική» σε σχέση με τα όρια ή τις επιθυμίες σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό έχει να κάνει με μια σχέση που η διακοπή της «πονάει». Επιπλέον, δεν είναι διόλου σοφό να πορεύεσαι «με τον σταυρό στο χέρι», όταν κάποιος/α κάνει οτιδήποτε για να σε υπονομεύσει ή να σε απομονώσει από τους συμμάχους σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα, προάγει την κοινωνικότητά σου κι ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις υποθέσεις σου. Όσον αφορά όμως στις τρέχουσες φιλίες σου, ενδέχεται να γίνουν κάποια «φάουλ».
Ερωτικά
Εξακολουθείς να είσαι σε «φόρμα» και πραγματικά είναι δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς, είτε σου προκύψει τυχαία είτε μέσα από μια δική σου προσπάθεια. Από εκεί και ύστερα βέβαια, καλείσαι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, ανάλογα με τις τάσεις και την ιδιοσυγκρασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη συνεννόησης ή την διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που εμπλέκονται στις κινήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια οριστική απόφαση σχετικά με ένα περιουσιακό ζήτημα που έχει και νομικές προεκτάσεις, χωρίς ωστόσο να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο εξαρτήσεων.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες σου καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με κίνδυνο να γίνεις «έρμαιο των παθών σου»! Όχι πως θα περάσεις άσχημα ή δεν αξίζει τον «κόπο» σου αλλά μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει οικονομικά. Ανάλογες συνθήκες δημιουργεί ο ενεργός Πλούτωνας και σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια οικονομική συναλλαγή, όπου θα πρέπει να αποφασίσεις, αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση για ένα μακρινό ταξίδι.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι θα γνωρίσεις κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από τα όσα θα βιώσεις. Επιπλέον, ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα φίλων και γνωστών, βάζοντας τα δικά σου θέματα σε «δεύτερη μοίρα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Στα οικονομικά σου φαίνεται πως παίζεται «χοντρό παιχνίδι» και τα καλά νέα είναι ότι αν επιμείνεις στις φιλοδοξίες σου, μπορείς να «αλλάξεις επίπεδο», αφήνοντας πίσω σου τις μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Πλούτωνας εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που «πληρώνει τα σπασμένα» της επιτυχίας σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και να μην ξοδεύεις χρήματα, μόνο και μόνο για να «φανείς».
Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος εξελίξεων για να ανοίξει ο επόμενος και σε μια τέτοια περίοδο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένας απολογισμός κι ένα «ξεκαθάρισμα» σε σχέση με όλα αυτά που ίσως θα ήθελες να συμβούν αλλά τελικά δεν σε αντιπροσώπευαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μην βιαστείς όμως να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων, αφού πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει κοντά σε μια σημαντική επιτυχία, για να πετύχεις όμως τον στόχο σου θα πρέπει να κινηθείς μυστικά. Ωστόσο, καλείσαι να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.
Ερωτικά
Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ                                                                                                                       Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας έχει όλη την διάθεση να σε ενημερώσει για κινήσεις που γίνονται «πίσω από την πλάτη σου», θα πρέπει όμως κι εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, ώστε να εντοπίσεις την «στραβή» με την μία! Επιπλέον, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός όχι ευχάριστου επεισοδίου, κάτι που μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν ικανό αριθμό καθημερινών υποθέσεων, επιστρατεύοντας τις οργανωτικές ικανότητές σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από «ψαξίματα» και εξομολογήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να περιμένεις τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, αφού για την ώρα οι πιθανότητες «επισημοποίησης» μιας σχέσης είναι μηδαμινές!

Πηγή: astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg