Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου

76

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη μας βρίσκει με την Αφροδίτη να περνάει 2η φορά για φέτος στο Ζώδιο του Κριού! Έρωτες έρχονται με δυναμικότητα, πάθος, ορμητικότητα αλλά και με πολλές εντάσεις λόγω εγωισμού!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα φέρνει έκπληξη, που σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Όλα είναι μετέωρα και ταλαντεύονται μεταξύ αρνητικών και θετικών επιρροών, εμποδίζοντάς σε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Είναι απόλυτα λογικό να περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, χρειάζεται να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης και να νιώσεις πιο ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η πίεση των ημερών είναι πολύ μεγάλη και κάποια σχέδια δείχνουν να οδηγούνται σε ματαίωση και τίποτα δεν σε ευχαριστεί. Μην βιάζεσαι να βυθιστείς σε απογοήτευση, αντίθετα φρόντισε να διατηρήσεις τη θετική σου διάθεση, η οποία θα βοηθήσει πολύ στην εξασφάλιση των μελλοντικών θετικών αποτελεσμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές τα πείσματα στην σχέση είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται, για να νιώσεις καλά και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα είναι αρκετά ισορροπημένα, πρακτικά όμως οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται και κουράζεσαι να διατηρήσεις την ευελιξία σου. Μην δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια στον κοινωνικό σου περίγυρο, ειδικά τώρα που οι πλανήτες αφήνουν περιθώρια για παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητήσεις, θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί ο Άρης σε ευνοεί να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αρμονία επανέρχεται στη ζωή σου μετά από καιρό. Μετακινήσεις φέρνουν συναντήσεις, μέσα στις οποίες προκύπτει μία συμφωνία με ευνοϊκούς για σένα όρους. Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις, με άτομα της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που σήμερα μπαίνει στον Κριό και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολύ σύντομα ξεκαθαρίζεις υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθούν λύσεις, σε σημαντικά ζητήματα. Απέφυγε συζητήσεις όπου μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα φέρουν ψυχρότητα και απομάκρυνση, με πρόσωπα που αγαπάς. Μη μοιράζεσαι τα πάντα, προτού βεβαιωθείς για τις προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που αισθάνεσαι, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η ημέρα θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις θέματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, οι καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παροδικά έχεις βιώσει αρκετά εμπόδια στο δρόμο σου, παρόλα αυτά όμως συνεχίζεις με ψυχραιμία την πορεία σου, υποστηρίζοντας τις επιδιώξεις σου. Τώρα μπορείς να φέρεις τις υποθέσεις σου στο σημείο που επιθυμείς και να καταφέρεις αρκετά. Η εύνοια που θα έχεις σε σχέσεις και φιλίες είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου και την έγκαιρη υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μεγάλες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου, σε όλους τους τομείς. Αξιολόγησε σωστά τις ευκαιρίες και κάνε τις επιλογές σου το συντομότερο, για να προλάβεις τη θετική όψη των πλανητών που δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν τη σειρά τους, που δεν αργεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες φορές κάνεις μερικά πράγματα στην σχέση σου που μπορεί να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε την θέση σου, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, σε περιμένουν εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα στα επαγγελματικά σου, να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Εντάσεις και εκνευρισμοί απωθούν τη πορεία προς την ολοκλήρωσή σου. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και δείξε διαλλακτικότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι αρκετές και θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια, για να φέρεις τα πράγματα στο δρόμο που πραγματικά επιθυμείς. Μην επαναπαύεσαι σε ευκολίες που σου προσφέρει η υποστήριξη αγαπημένων προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στην σχέση σου, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να είναι περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο τομέας της οικογένειας παρουσιάζει ένταση, λόγω ανικανοποίητων υποθέσεων που εκκρεμούν. Μην αρπάζεσαι με την εριστική συμπεριφορά κάποιων, αλλά διατήρησε την ισορροπία σου με ψυχραιμία και συγκεντρωμένη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δέξου μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δοκιμασίες πλησιάζουν στο τέλος τους. Μία ευχάριστη συνάντηση, γίνεται αφορμή να ανανεώσεις τη διάθεσή σου και να προχωρήσεις, αφήνοντας πίσω κάθε φόβο. Μην αγνοείς όσα ακούγονται γύρω σου, δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και θα μπορέσεις να αξιολογήσεις καλύτερα την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στην οικογένεια και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Η αλήθεια είναι πως όλοι έχετε εξίσου σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για την εξέλιξη της υπάρχουσας κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Μη αφήνεις το χρόνο να περνάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις τέλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες ευθύνες αναλαμβάνεις τώρα, που βαραίνουν το ήδη υπάρχον πρόγραμμά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι αργός αλλά σταθερός και η ανάγκη σου για ολοκλήρωση των στόχων φέρνει αποτέλεσμα. Χαλάρωσε και ακολούθησε σταθερά το πρόγραμμά σου. Όλα θα πάνε καλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Κάνε υπομονή.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg