Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

65

Η σημερινή μέρα μας προτρέπει σε αγορές που αφορούν το σπίτι, ή ακόμα και την ανανέωση συσκευών που είχαν φθαρεί! Από το απόγευμα και μετά οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για να έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και να μοιραστείς μαζί τους ζεστές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει αλλαγές για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε ικανοποιήσουν βαθύτατα. Μην βιαστείς όμως να πανηγυρίσεις, καθώς μια ανατροπή θα σε αναστατώσει πολύ σύντομα. Προσπάθησε να περιφρουρήσεις ό,τι κερδίσεις τώρα και μην ξανοιχτείς σε πολλά επίπεδα. Μελλοντικά θα έχεις περισσότερες και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου (από σήμερα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, αισθηματικά) και να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού σχεδίου. Μια πληροφορία που θα λάβεις θα είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη. Δείξε σοβαρότητα και ώριμη σκέψη ως προς τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι καλή και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να λύσετε κάποια θέματα που εξακολουθούν να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, γιατί στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις καλύψεις όλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σε οδηγούν, αγαπητέ Δίδυμε, σε επιτυχίες χωρίς διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων θα τελειώσει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο θα ικανοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, γιατί από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Καρκίνε, να αποκαταστήσεις την εικόνα σου σε ό,τι αφορά κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, πρόκειται να λάβεις βοήθεια από αυτό. Οι καταστάσεις οδηγούν σε εξυγίανση με αργούς ρυθμούς και ο τρόπος που θα συμβεί αυτό είναι πέρα από κάθε δική σου προσπάθεια. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να κυλήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά και η σχέση σου θα αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αφήνοντας πίσω όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η συνεννόηση μέσα στην οικογένεια αποκαθίσταται, αγαπητέ Λέων, μετά από ένα μεγάλο διάστημα επικοινωνιακής αδυναμίας. Τα τεράστια προβλήματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Μέσα σε κάποια από αυτές θα προκύψει μια συζήτηση καθοριστικής σημασίας για τη διόρθωση κάθε προβληματικής κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη, ενώ η Αφροδίτη που μπαίνει στον Κριό θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να γίνει καλύτερη. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, στις οποίες όμως πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις κανέναν να αποφασίσει για τη ζωή σου, επιβάλλοντας τις απόψεις του. Το μέλλον σου είναι αποκλειστικά προσωπική σου υπόθεση και οι ξένες παρεμβάσεις οφείλουν να σταματήσουν. Κάνε απόλυτα σαφές ότι δεν θα ανεχτείς άλλο παράλογες συμπεριφορές από κανέναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις πολύ θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Καθώς εξακολουθείς, αγαπητέ Ζυγέ, να εισπράττεις μια συναισθηματική άρνηση, αναρωτιέσαι αν χρειάζεται άλλη προσπάθεια εκ μέρους σου για τη συντήρηση κάποιων σχέσεων. Σταμάτα κάθε δράση και παρατήρησε. Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα εντυπωσιαστείς βλέποντας πόσο εύκολο ήταν τελικά αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου, ώστε να περάσετε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα μπορέσεις τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα πρόκειται να μπουν υποχρεώσεις στο προσκήνιο, για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη – μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα τα θέματα που πιθανόν μπαίνουν ανάμεσά σας και δημιουργούν αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία μελαγχολική διάθεση έρχεται να καταβάλει το ζώδιό σου, οδηγώντας σε στο παρελθόν και φέρνοντας αδιέξοδα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητά σου, όμως, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να επανέλθεις στις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφεθείς στο κυνηγητό των αναμνήσεων χάνοντας το σήμερα και τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για παλιότερα προβλήματα και θέματα της σχέσης σας που σε στενοχώρησαν, γιατί και αντιπαραθέσεις θα φέρουν και τη διάθεση θα σου χαλάσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα σε έχουν κουράσει πολύ, αγαπητέ Αιγόκερε. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μην διστάσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου να το πεις στο ταίρι σου, γιατί οι ιδέες σου θα είναι πολύ καλές και το ταίρι σου θα περάσει πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν, δες τις με σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μία πρόταση προβλέπεται τώρα για το ζώδιό σου, η οποία πρόκειται να σε βάλει σε σκέψεις. Η δυνατότητα να αρνηθείς υπάρχει φυσικά, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις πολλά. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και δράσε ανάλογα, ώστε να οδηγήσεις την κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ η δική σου διάθεση σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσετε μαζί όσο το δυνατόν καλύτερα – το έχεις κι εσύ μεγάλη ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αλλά επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν τις προχωράς. Μην αγχώνεσαι – όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται τώρα στα καλύτερα επίπεδα και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να βελτιώσεις αρκετούς ακόμα τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί, τώρα που οι συνθήκες ευνοούν κάθε μορφή δράσης και οδηγούν με ευκολία σε επιτυχία. Λίγη ξεκούραση θα βοηθήσει στην καλύτερη διεξαγωγή όλων των ενεργειών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να εκφράσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου, ώστε να νιώσετε κι οι δυο πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg