Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

79

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των οραμάτων σου, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες δράσης σε δημιουργικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Το ερχόμενο διάστημα αξίζει να αξιοποιηθεί, παρά τις επιφανειακές δυσκολίες που θα προκύψουν και τις οποίες θα ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία. Συγκεντρώσου στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αρκεί σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’ στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η ανάγκη σου, αγαπητέ Ταύρε, να ξεφύγεις από όσα σε πληγώνουν, σε οδηγεί σε ονειροπόληση, νωχελικότητα και μελαγχολία, που δεν βοηθούν καθόλου στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και μην χάνεσαι σε παράλογα ταξίδια ουτοπικών σκέψεων που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Κάνε στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και να είσαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, οι οποίες σταδιακά θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Προετοίμασε το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις που θα προκύψουν. Η βοήθεια που θα δεχτείς από φίλους και συνεργάτες δεν θα είναι αρκετή για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Δείξε προσοχή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάθε ζήτημα το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς) θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα κινούνται τα επαγγελματικά σου, αλλά σήμερα καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα τρέχουν. Φρόντισε να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η τάση σου για απομόνωση σε έχει αποξενώσει, αγαπητέ Καρκίνε, από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δέχεσαι αρνητικές επικρίσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεται η καθημερινότητά σου με υπερβολικές δραστηριότητες και να έχεις χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά δύσκολη και έχεις πολύ άγχος, κάτι που επηρεάζει και τον αισθηματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις καλά, γιατί η ψυχολογία σου δεν είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σου ευνοούνται. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η βοήθεια, αγαπητέ Λέων, που σου ζητήθηκε προσφάτως, ήταν υπερβολική και αποτέλεσμα κακής εκτίμησης. Μην αισθάνεσαι ενοχές όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε πράγματα που δεν οδηγούν πουθενά. Φρόντισε να καταστήσεις σαφές πως οι δυνατότητές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και πως δεν μπορείς να δώσεις από το απόθεμα που χρειάζεσαι για τις δικές σου ανάγκες, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφθούν παρά μόνο με τη δική σου φροντίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άσε τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανόν εμποδίζουν την πορεία της καριέρας σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι υποψίες που έχεις για κάποια σημαντική σου υπόθεση δεν επαληθεύονται, αλλά σε ταλαιπωρούν αρκετά, καθώς σε οδηγούν σε περιττές ενέργειες. Συγκεντρώσου στην ουσία και μην παρασύρεσαι από παράλογες σκέψεις. Οι υποθέσεις σου εξελίσσονται σταθερά, σε αργούς όμως ρυθμούς. Δείξε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, γιατί προβλήματα και λογομαχίες μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η παρουσία σου, αγαπητέ Ζυγέ, προκαλεί συζητήσεις στο συγγενικό περιβάλλον, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις, αν καταφέρεις να δείξεις προσοχή και να προστατέψεις τα προσωπικά σου δεδομένα από τη δημόσια έκθεσή τους. Η ζωή σου δεν αφορά κανέναν και αυτή την απόσταση θα πρέπει να την καθορίσεις μια και καλή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον καθένα στη θέση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου και θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η αποφασιστικότητα με την οποία χειρίζεσαι τα πράγματα είναι αξιέπαινη και ο δυναμισμός σου αναγνωρίζεται. Η προσήλωσή σου στον στόχο θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες ευνοούν την έντονη δραστηριότητα αυτό το διάστημα και θα χαρίσουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες και δώρα εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου κινείται σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλύτερες εξελίξεις από όσο νομίζεις, στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα είναι να προσέξεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι και ήρθε η ώρα να εισπράξεις ικανοποίηση. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει ριζικά και η καθημερινότητά σου θα απαλλαγεί οριστικά από ευθύνες και εκκρεμότητες που εμπόδιζαν τη δημιουργική σου δράση. Νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί, αισθηματικά, σίγουρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποιο άτομο από το παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε, από το οποίο δυσκολεύτηκες πολύ να ξεφύγεις, πρόκειται να επανέλθει πολλά υποσχόμενο. Μην πιστέψεις καμία υπόσχεση από όσες ακούσεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και δεν μπορεί παρά να έρθεις ακριβώς στην ίδια θέση και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώθεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις και κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι πλέον καιρός, αγαπητέ Υδροχόε, να κατασταλάξεις σε ορισμένα πράγματα. Μία συζήτηση με έναν επιστήθιο φίλο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις τυχόν ανησυχίες που έχεις για την εξέλιξη των προσωπικών σου ζητημάτων. Με υπομονή και απλότητα, όλα μπορούν να συμβούν όπως θα επιθυμούσες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τολμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου είναι αυξημένος και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Επιτέλους οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου. Μία απέραντη αίσθηση ευτυχίας σε έχει κυριεύσει και το απολαμβάνεις και εσύ και οι γύρω σου. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια, ώστε να μπορέσεις να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες πρόσφατες συνεργασίες που έχεις κάνει, θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg