Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

70

 

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συγκρούσεων στο οικογενειακό περιβάλλον, η κατάσταση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, επανέρχεται σε ισορροπία και σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον. Η ανάγκη να συμβιβαστείς είναι ακόμα μεγάλη αλλά όχι καθοριστική για την πορεία των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές στον αισθηματικό σου τομέα, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται ακόμη στο σημείο που θέλεις. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου, αγαπητέ Ταύρε, καθημερινά βελτιώνεται και οι άσχημες εμπειρίες που πέρασες εξασθενούν στη μνήμη σου, χωρίς να αφήνουν ίχνη. Μην αφήσεις πρακτικές εκκρεμότητες να σε κρατήσουν πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου. Τακτοποίησέ τις όσο το δυνατόν πιο σύντομα και θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή η κατάσταση της σχέσης σου θα φτάσει στα άκρα και δεν θα μπορεί να επανέλθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεχε σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις σωστή στάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Τώρα είναι ευκαιρία για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση στόχων. Βάλε τις απαραίτητες προτεραιότητες ούτως ώστε να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκες πολύ, χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να αλλάξεις πορεία και να οργανώσεις τη ζωή σου σε άλλη βάση. Δείξε αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεξε σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν αρκετά. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για αυτόν τον τομέα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ερχόμενη περίοδος φέρνει εμπόδια και δυσκολίες για το ζώδιό σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί όλα θα είναι προσωρινά. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις τώρα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη. Η συναισθηματική και σωματική σου κούραση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις να δρομολογηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα πρέπει, όμως, να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρά τις εντάσεις που επικρατούν, το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται ευνοϊκά για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευκαιρίες, που με τη σειρά τους θα φέρουν μια σειρά ικανοποιήσεων. Τώρα είναι ευκαιρία να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις σε έναν καινούργιο τρόπο δράσης, που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου. Ο δυναμισμός και η τόλμη που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις με πιο εύστοχο τρόπο όσα θα σου προσφερθούν, οδηγώντας την κατάσταση σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου. Καλύτερα να περάσεις τη μέρα σου ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές του στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ένστικτό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες που θα σου στήσουν υποτιθέμενοι φίλοι. Μην δείξεις τη δυσαρέσκειά σου και άσε να εννοηθεί πως απέφυγε τον κίνδυνο τυχαία. Αυτό θα τους αφήσει το περιθώριο να επαναλάβουν και αυτή τη φορά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που ίσως έχεις και σε κάνουν να έχεις αρνητική συμπεριφορά απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ψυχολογία σου χρειάζεται τόνωση, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορείς να κάνεις λόγω της κακής σου διάθεσης και του αρνητικού τρόπου που βλέπεις τα πράγματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις, ώστε να μην απορρίψεις μια σημαντική ευκαιρία. Εξέτασέ τα όλα πολύ προσεκτικά πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα μπεις όμως σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές απολαβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Νέες γνωριμίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εκμεταλλευτείς δυνατότητες που θα σε διευκολύνουν να επιτύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην κουραστείς υπερβολικά και ιεράρχησε τις ανάγκες που απαιτούν τη φροντίδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη για αλλαγές που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου σε οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, από τις οποίες δεν πρόκειται να ευνοηθείς. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και περιόρισε την τάση σου να αποφεύγεις με απότομο τρόπο όσα σε δυσαρεστούν. Η αλλαγή θα έρθει ως αποτέλεσμα σοβαρών και μεθοδικών κινήσεων, μέσα στον απαραίτητο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και πολύ καλά και έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις όμως να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με πιο θετικό τρόπο τις καταστάσεις και να αποφύγεις τον κίνδυνο να φτάσεις σε αδιέξοδα από τα οποία θα δυσκολευτείς να βγεις. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και μην υπερβάλλεις με ασήμαντες λεπτομέρειες. Η ουσία είναι εμφανής πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η αυτοαπομόνωση θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, και σου ‘φωνάζει’ ότι έφτασε ο καιρός για μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.gr 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg