Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

63

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με εξωστρεφείς δραστηριότητες, που στην πλειοψηφία τους δεν θα διεκπεραιωθούν ομαλά ή θα «πέσουν σε τοίχο», καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις ορέξεις σου! Αντίθετα όμως, οι «εξετάσεις» που περνάς μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου ή σε πνευματικά θέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας φιλίας αλλά και σε αποκαλύψεις για παρασκηνιακές ενέργειες του παρελθόντος.

Ερωτικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να εγείρει εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με κάποια υπόθεση που επείγει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να «κολλάει» ή να παίρνει μια ανεπιθύμητη τροπή. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις αλλά κυρίως για μια αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και διορθωτικές κινήσεις στον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει τις προοπτικές μιας παλιάς σου επαγγελματικής ασχολίας αλλά και να επαναφέρει στη ζωή σου φιλίες ή κοινωνικές δράσεις του παρελθόντος.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που διαθέτει πολλά πνευματικά προσόντα φαίνεται να τραβά την προσοχή σου κι είναι βέβαιο ότι ακόμη κι αν τελικά δεν προχωρήσει η σχέση σας, θα κερδίσεις έναν αξιόλογο φίλο και σύμβουλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε θέλει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αντιμετωπίζοντας μια σειρά προβλημάτων, που η επιτυχής ή όχι αντιμετώπισή τους θα κρίνει και την επάρκειά σου. Αν πάντως θες να αποφύγεις κακοτοπιές της καθημερινότητας, θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, αφού σε επίπεδο υλικών ή συναισθηματικών εξασφαλίσεων το «σύστημα» δε δουλεύει! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επισκεφθείς ένα μέρος που για σένα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Ερωτικά

Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ενεργός Χείρωνας «διαποτίζει» με συναίσθημα κάθε δραστηριότητα σου, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τα υπέρ και τα κατά του. Παράλληλα, οι συνθήκες παραπέμπουν στο να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Ακόμη, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει αλλά και να μην «ζορίσεις» τις αντοχές σου, αναβάλλοντας μερικές από τις δουλειές που θα προκύψουν ή θα σου ανατεθούν, όσο «επιτακτικές» κι αν δείχνουν.

Ερωτικά

Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου «βατά» κι αν διαπιστώσεις πως δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την νοοτροπία αυτού/ης που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να μην επιμείνεις.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σου βάζει δύσκολα, ενδέχεται μάλιστα οι συναισθηματικές πιέσεις που θα δεχθείς να σε «ρίξουν» ψυχολογικά ή να σε φέρουν προ αδιεξόδου. Αυτό όμως απλά σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να «κλείνεις τα μάτια» στα κακώς κείμενα και ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων, είτε αυτές αφορούν σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, είτε στις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας είναι πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία αλλά και μια οικονομική σου προοπτική, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία.

Ερωτικά

Οι πειρασμοί πολλαπλασιάζονται αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αυτή η επιλογή που φαντάζει ως ιδανική, αποδειχθεί τελικά η πιο προβληματική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να βγάλεις τα «αγκάθια» της σχέσης σου, πριν χωθούν ακόμη πιο βαθιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για αξιολογήσεις, μελέτες και απολογιστικές διαδικασίες. Επιπλέον, στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου μπορεί «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις ή στο κακό timing! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων του παρελθόντος, που ξαναζωντανεύουν κι αυτό μπορεί να αναφέρεται τόσο στην δουλειά σου, όσο και στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά

Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπό σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε γκρίνιες! Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α στην δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου μπορεί να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου, τονίζοντας εκείνα που πρέπει να γίνουν, ακόμη κι αν δεν σου αρέσουν! Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένεται να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε «ρεαλιστικά» δεδομένα. Σαν εναλλακτική πάντως σου προσφέρεται η δυνατότητα να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ανασύρεις από το παρελθόν κάποιες δοκιμασμένες «συνταγές», που μπορούν να δώσουν λύσεις στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος/η σε οτιδήποτε, τότε ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το όλο «κόνσεπτ» δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και αν πας κόντρα στο ρεύμα, εσύ θα χάσεις! Όσο όμως δυσοίωνα δείχνουν τα πράγματα για αγορές και επενδύσεις, άλλο τόσο επωφελή μπορεί να αποδειχθούν στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια δραστηριότητα, που σε «γεμίζει», ίσως μάλιστα να εμπλέκεται σε αυτήν κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Η ψυχολογία σου εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά, οπότε μάλλον έχει πάρει την… κατιούσα! Από την στιγμή όμως που το ταίρι σου δείχνει διατεθειμένο να σε στηρίξει, δεν έχεις παρά να του το αναγνωρίσεις και να αφεθείς στην αγκαλιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου να σε «πιάνει» άμεσα, θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι εύκολα και το πιο σοφό από την πλευρά σου θα ήταν να βολευτείς με τα λίγα, αφήνοντας τις «μεγαλεπήβολες» ιδέες για αργότερα!

Ερωτικά

Σήμερα είναι αρκετά πιθανό να «φορτωθείς» τα προβλήματα των άλλων κι επειδή αυτό δεν είναι του στυλ σου, αν χρειαστεί ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπό την επιρροή της Πανσελήνου, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου μπορεί αλλάζουν διαρκώς και σίγουρα θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Επιπλέον όμως, φαίνεται πως κρίνονται το «πρεστίζ» και οι διοικητικές σου ικανότητες γι’ αυτό μην διστάσεις να «βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», αφού η επιείκειά σου μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βάλει να «σκαλίσεις» έγγραφα ή παλιά αντικείμενα, που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη αξία.

Ερωτικά

Οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, με συνέπεια οι προσωπικές υποθέσεις σου να έρχονται δεύτερες! Σε κάθε περίπτωση πάντως αν προκύψει ερωτικό «θέμα», φρόντισε να λάβεις όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αναμένεται να δυσκολέψει τις σχέσεις σου, αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν είναι εύκολο να υποκύψεις σε πιέσεις που σου ασκούνται. Αντίθετα, αν νιώσεις «ριγμένος/η» ή εγκλωβισμένος/η, δεν απέχεις και πολύ από ένα ξέσπασμα «εφ’ όλης της ύλης»! Το σωστό βέβαια θα ήταν να «απαντήσεις» με έργο, ξεκαθαρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι στο μέλλον δεν θα ανεχτείς διευθετήσεις που γίνονται για σένα, χωρίς εσένα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να εντρυφήσεις σε παραδόσεις και θρύλους με ιδιαίτερο συμβολικό περιεχόμενο.

Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις σε «κτυπούν» ανελέητα κι ίσως κάποια στιγμή να «σηκώσεις τα χέρια ψηλά»! Δεν φταίνε, ωστόσο, μόνον οι άλλοι και η «άτιμη κοινωνία» αλλά κι εσύ που παίρνεις στις πλάτες σου τα προβλήματα των υπολοίπων, βάλε λοιπόν έγκαιρα τα όριά σου. Γενικότερα, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αναδεικνύει όχι εκείνα που επιθυμείς, αλλά τα όσα πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναμένεται να σε «πλημμυρίσει» με κύματα νοσταλγίας αλλά και να διεγείρει την ευαισθησία σου απέναντι σε πάσχοντες.

Ερωτικά

Γνωρίζεις πολύ κόσμο, φαίνεται όμως πως οι άλλοι είτε δεν επικοινωνούν με τον τρόπο που θα ήθελες είτε σου δείχνουν «ξένοι». Κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει συμβατότητα, μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που δε δείχνει να έχει μέλλον μπροστά της.

Πηγή: astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg