Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

75

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου κι όπως θα διαπιστώσεις τίποτα σχεδόν δεν μπορεί να γίνει χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα όπως σε βολεύει ή να εξωραΐσεις μια πραγματικότητα για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές στην δουλειά σου. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που εξωραΐζει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου.
Ερωτικά
Κάτι «παίζει» στο παρασκήνιο αλλά αν δεν έχεις την τύχη να πέσεις πάνω του, ίσως αρχίσεις να αναλώνεσαι σε φανταστικά σενάρια του μυαλού σου, καταλήγοντας σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αντίθετα η διαίσθηση σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο εύστοχη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς με υποθέσεις της καθημερινότητας, που μπορεί να μην είναι «πρώτης γραμμής» αλλά καλό είναι να διεκπεραιωθούν. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας προσπαθεί να σε «διδάξει» ότι δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν δεν σου «βγαίνουν». Κι επειδή τα λάθη ή οι αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία και την πίστη σου στο καλύτερο.

Ερωτικά

Ένα ερωτικό μήνυμα μπορεί να πάει σε λάθος αποδέκτη, οπότε πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια το… σύμπαν ενδέχεται να σου αποκαλύψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μια μικρή απάτη που έχει γίνει σε βάρος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να περάσεις όμορφα και δημιουργικά κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως να αναδείξει και κάποια «αγκάθια» στις σχέσεις σου με αυτά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις ότι μπορείς σε άτομα που περνάνε δύσκολα ή έχουν την ανάγκη σου. Έτσι θα νοιώσεις κι εσύ καλύτερα, αποφεύγοντας μάλιστα κάποιες παγίδες στον οικονομικό τομέα. Γιατί αν προσηλωθείς στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, το πιθανότερο είναι «να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η»!
Ερωτικά
Στα προσωπικά σου υπάρχει μεν κινητικότητα αλλά ο Κρόνος επιμένει να σε «βασανίζει»! Και πριν αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι σκέψου μήπως όλα αυτά που περνάς είναι απόρροια της ανασφάλειας και των ενοχών που κουβαλάς μέσα σου εδώ και χρόνια. Αν όμως «χρωστάς» σε κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι όμως που τελικά θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας «σπέρνει» στο διάβα σου άτομα που δεν μπορείς να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη, όσο καλά κι αν «σερβίρουν» τον εαυτό τους. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις να συνεργαστείς μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα, αφού το πιθανότερο είναι να σε χρησιμοποιήσουν για ιδιοτελείς σκοπούς.
Ερωτικά
Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, αρκεί να μην το πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Γενικά οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου, όσα… ωραία κι αν σου τάζουν!

ΛΕΩΝ Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να μην… ζορίζεσαι με πράγματα που δεν γίνονται κι ίσως τελικά σε «πείσει» μέσα από τις ακυρώσεις ή τις αναβολές που θα προκύψουν, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Αν πάλι επιμείνεις να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου.
Ερωτικά
Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπο σου, κάνοντας διαρκείς υποχωρήσεις, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού το μόνο που θα πετύχεις με αυτόν τον τρόπο είναι να βρεθείς αργά ή γρήγορα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να προκαλέσει μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου και μάλλον επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Παράλληλα όμως, η διάθεση σου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων «επιτήδειων», που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται ανάλογες ευαισθησίες. Καλό είναι λοιπόν να διερευνήσεις εξονυχιστικά το θέμα, γλιτώνοντας κι άλλους από την κοροϊδία!
Ερωτικά
Οι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, κοινωνικές αλλά και προσωπικές. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει στην «εξαφάνιση» αντικειμένων από τον χώρο σου, πριν όμως βιαστείς να… κατηγορήσεις κάποιον/α γι’ αυτό, σκέψου μήπως το λάθος είναι δικό σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για νοικοκυριό, μπορείς όμως να προσδώσεις στο σπίτι σου μια καλλιτεχνική «αύρα».
Ερωτικά
Το ότι έχεις την ικανότητα να συμβουλεύεις σωστά τους άλλους και να τους προτείνεις τις ενδεδειγμένες λύσεις για την προσωπική τους ζωή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο και με αυτά που σε αφορούν άμεσα. Ψάξε λοιπόν για… σύμβουλο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι να «κόψεις ρυθμό» και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, Παράλληλα επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», μάλλον πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από ποικίλες κακοτοπιές αλλά και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον «στόχο», έστω και με έναν τρόπο που σου φαίνεται ανεξήγητος. Έχει βλέπεις κι ο Ποσειδώνας τον δικό του τρόπο να παράγει αποτελέσματα!
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να πιέσεις τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, να επιβάλλεις την λογική σου ή να ελέγξεις την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφύγει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο κοινωνικό και σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις «την ήρα από το σιτάρι». Παράλληλα να θυμάσαι ότι η σχέση του Ποσειδώνα με τα υλικά αγαθά δεν είναι και η καλύτερη κι από την στιγμή που μπλέκεται στις οικονομικές σου υποθέσεις θα πρέπει να έχεις τον νου σου ώστε να μην πλανηθείς και φυσικά να μην ξεχάσεις κάπου το πορτοφόλι σου. Κι αν… επιμένεις να χάσεις χρήματα με κάποιον τρόπο, είναι προτιμότερο να τα χαρίσεις σε όποιον/α κρίνεις!
Ερωτικά
Ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός σου μπορεί να κοπάσει εξ αιτίας κάποιων «κολλημάτων» ή «ελαττωμάτων», που θα διαπιστώσεις ότι έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει κανέναν, αν δεν σου κάνει… άστο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα την κρίση σου αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, καλό είναι να μην «τρέξεις» άμεσα τις υποθέσεις σου αλλά να κάνεις ένα διάλειμμα, αφήνοντας τον χρόνο να κυλήσει. Από την άλλη πλευρά αν «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου θα έχεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα.
Ερωτικά
Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπο σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς ανεύθυνα ή ασύδοτα, αφού κάποια στιγμή και το «έξυπνο πουλί» πιάνεται από την μύτη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις προθέσεις σου, Παράλληλα όμως, πέρα από τις νοητικές κατακτήσεις σου, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ψαχτείς» εσωτερικά με τον τρόπο βέβαια που αρμόζει στις πεποιθήσεις ή τις αναζητήσεις σου κι αν νοιώσεις την ανάγκη να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, μην διστάσεις να το πράξεις. Είτε διαλογιστείς, είτε βιώσεις μια κατανυκτική εμπειρία, έχεις να κερδίσεις την εσωτερική σου γαλήνη και ισορροπία.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ίσως συμβάλλει σε μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε απλά καθώς διεκπεραιώνεις κάποιες από τις καθημερινές σου ασχολίες. Επιπλέον στα πλαίσια της επικοινωνιακής σου προσέγγισης, υπάρχει κι ένα ακόμη πεδίο «δράσης», το διαδίκτυο!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα «παρόντα» το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις καλλιτεχνικές ή φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, αφήνοντας κατά μέρος τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ακόμη, φαίνεται να προκύπτει ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε ενεργοποιήσει προκειμένου να βελτιώσεις το εισόδημα σου, σίγουρα όμως κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα.
Ερωτικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως κληθείς να αναλάβεις για μια ακόμη φορά τον ρόλο του μεσολαβητή σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, αν όμως δεν είσαι μόνος/η. ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του».

Πηγή: astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg