Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου

49

 

Νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα και για τις επόμενες 28 μέρες, τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου, κατακλύζονται από ευκαιρίες, δυνατότητες και νέα ξεκινήματα, ανανεώνοντας την ζωή τους και αποκτώντας το χαμένο τους χαμόγελο ξανά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου. Ετοιμάσου να τις ακολουθήσεις και να εναρμονιστείς το συντομότερο με το νέο περιβάλλον, που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Μην αμφισβητείς διαρκώς όσα σου λένε οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, αλλά δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα λόγια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην φοβάσαι να πετύχεις, όσα έχεις ονειρευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος, αλλά τίποτα δε είναι τυχαίο. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε. Τώρα πια γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις σωστά την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βγάλετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως να μην μπορείς να τα καλύψεις στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου το τελευταίο διάστημα διαρκώς βελτιώνεται και χαρίζει χαρά στους γύρω σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη θετική αυτή κατάσταση, αλλά και την ίδια οπτική, γιατί έτσι θα καταφέρεις το συντομότερο να ικανοποιήσεις τις περισσότερες επιθυμίες σου. Μην φοβάσαι να εκτονώσεις μέσα από το γέλιο, το άγχος που πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο περνάει ο καιρός, η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα να δεις πολλές καταστάσεις διαφορετικά, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχεις χαθεί με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σου κοστίζει. Τώρα που η μπόρα των προβλημάτων έχει περάσει, φρόντισε για την αποκατάσταση των κοινωνικών σου επαφών. Αργότερα θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πάλι και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Προς το παρόν όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν πρέπει να έχεις καθόλου παρόρμηση. Ότι και αν σου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όσα πέρασες ευτυχώς είναι πλέον παρελθόν και δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Μην δημιουργείς αρνητικές σκέψεις, που μπορούν να μπλοκάρουν την πορεία σου. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από σένα και τις προσπάθειές σου . Οι πλανήτες προσφέρουν θετικές προοπτικές, γι αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Και εκεί που βλέπεις μόνο εμπόδια και κλειστές πόρτες μπροστά σου, μία ξαφνική συνάντηση έρχεται να σταματήσει το αρνητικό κύμα που σε ακολούθησε τόσο καιρό και να αποκαταστήσει τα πράγματα. Οι προσφορές θα είναι μεγάλες και όλες ευνοούν την εξέλιξη και την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι, ώστε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι δυνατότητες που σου προσφέρουν τα άστρα αυτό το διάστημα είναι μεγάλες και αξίζει να συγκεντρωθείς στην αξιοποίησή τους. Το μέλλον σε ικανοποιεί αρκετά με τις εξελίξεις, που βελτιώνουν πολλούς τομείς στη ζωή σου με καθοριστικό τρόπο. Αφήσου να απολαύσεις τη διαδρομή που θα καθορίσει το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και αυτό σε απομακρύνει λίγο από την σχέση σου με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία είναι ένα πράγμα που συγκινεί τους πάντες, αλλά σπάνια γνωρίζουμε το τίμημά της. Μην υπερβάλλεις σε εξηγήσεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και η κατανόηση των προσπαθειών σου είναι ξένη υπόθεση. Όσο λιγότερο εμπλακείς σε συζητήσεις, τόσο περισσότερο θα προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να σου δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να σε ευνοεί είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η νοσταλγία για όμορφες στιγμές του παρελθόντος, ελάχιστα βοηθάει το μέλλον και τη συνέχεια των προσπαθειών σου. Τίποτα δεν επιστρέφει συνήθως και η ονειροπόληση είναι χάσιμο χρόνου. Ασχολήσου ρεαλιστικά με την πραγματικότητα και έχεις να ζήσεις πολλές ευτυχισμένες στιγμές ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το ταξίδι που πρόκειται να κάνεις το ερχόμενο διάστημα, γίνεται αφορμή για πολλές αλλαγές που θα ξεκινήσουν σύντομα. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των νέων καταστάσεων και μην αφεθείς σε δράσεις, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης και όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και σου προσφέρει ικανοποιήσεις μέσα από προτάσεις, που διευκολύνουν τη επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων και φρόντισε να ανταποκριθείς σύντομα και δίχως φόβο, σε αυτά που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τονώσεις το ηθικό στο ταίρι σου για να το κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματα που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το νέο περιβάλλον στο οποίο καλείσαι να προσαρμοστείς, δεν είναι αυτό που περιμένεις. Μην βιάζεσαι να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενες. Συντονίσου λοιπόν όσο γρηγορότερα μπορέσεις και η ικανοποίηση θα ακολουθήσει σε αρκετά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για ότι μπορεί να σε απασχολεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Φρόντισε να κινηθείς πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg