Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου

78

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τα άστρα δρομολογούν τις υποθέσεις του ζωδίου σου, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και πιέζουν την καθημερινότητά σου. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να αποφύγεις τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν. Δεν θα χρειαστεί να πιέσεις κανέναν να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δεν θα έχει καμία αποτελεσματικότητα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή και άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσει

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Δίδυμε, κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος να χρειάζεται τη στήριξή σου και να μην το γνωρίζεις. Το τελευταίο διάστημα οι απαιτήσεις σε έχουν απομακρύνει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε να επανέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει δυσκολέψει η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, ούτως ώστε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα που θα έχεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, τώρα θα δρομολογηθούν με επιτυχία και οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα δικαιώσει κάθε προσπάθεια. Μην χαλαρώσεις τη στάση σου και μην δεχτείς κανέναν συμβιβασμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το κοινωνικό σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που θα δυσκολέψουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτα χαμηλότερους τόνους και απόφυγε προς το παρόν τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα θα μπορέσεις να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό θα γίνει αφορμή, αγαπητέ Παρθένε, για μια ευχάριστη συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας ποτέ δεν φαίνεται από την αρχή – χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία αρχίζει στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, τα εισοδήματά σου θα είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τις εξηγήσεις που περίμενες θα τις πάρεις, αν και με εντελώς τυχαίο τρόπο. Δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πάψεις να κάνεις απανωτές προσπάθειες που πέφτουν στο κενό. Η ευτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου, χωρίς καμία προσπάθεια, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή την οποία δεν γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ώστε να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Στα οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου είναι σε επίπεδα έκστασης και κλέβεις τις εντυπώσεις. Μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων θα δεχτείς πρόταση για συνεργασία από ένα πρόσωπο που μόλις θα έχεις γνωρίσει. Μην βιαστείς να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη και ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων σε εμποδίζει να την ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες προκειμένου να εναρμονιστείς. Φρόντισε να είσαι σε επιφυλακή, καθώς επίκεινται μεγάλες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αυξήσει τον ερωτισμό σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι σε συμφέρουν. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις σοβαρότητα και να φροντίσεις να μην πιέσεις κανέναν προκειμένου να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές κάτι που δεν γίνεται, είναι τελικά προτιμότερο για εμάς που το επιθυμούμε. Χαλάρωσε και άσε από εδώ και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Κάνε έναν προγραμματισμό. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποιοι θα σου ρίξουν ευθύνες και θα προσπαθήσουν να σε κατηγορήσουν για δικά τους λάθη. Φυσικά δεν θα τα καταφέρουν, ενώ ταυτόχρονα ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο θα ασχοληθεί μαζί σου περισσότερο και έτσι θα δικαιωθείς. Άσε τον χρόνο να κυλήσει ήσυχα και δεν θα χάσεις. Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα δεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος αυτή θα περιλαμβάνει συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η καλή δουλειά που έκανες, αγαπητέ Ιχθύ, σε όλα τα επίπεδα θα φέρει τώρα ωραία αποτελέσματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις σου ήταν αποκλειστικά κάτω από δικές σου αποφάσεις και οι ευθύνες που πήρες σε δικαιώνουν. Απόλαυσε περισσότερο τη χαρά αυτή, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις προβλήματα που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg