Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου

47

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η στιγμή που θα εκραγείς, αγαπητέ Κριέ, πλησιάζει και δυστυχώς δεν το έχει αντιληφθεί κανείς ακόμα. Σύντομα θα αναγκαστείς να κάνεις την επανάστασή σου και να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου σε όλα τα επίπεδα. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και να τα απαιτήσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίσεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, ειδάλλως θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ανάγκη σου για ελευθερία, αγαπητέ Ταύρε, σε φέρνει στα όριά σου. Η καταπίεση που αισθάνεσαι, όμως, είναι στο μυαλό σου και σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια για να το διαπιστώσεις. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σε στηρίξει και μαζί του θα καταφέρεις να δεις όσα φοβάσαι εδώ και χρόνια. Η αναστάτωση θα είναι προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς που κινείσαι και η επιτυχία είναι κοντά. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Λόγια μεγάλης σοφίας και ωριμότητας από κάποιο άτομο κύρους πρόκειται να λειτουργήσουν ιαματικά για τον ψυχικό σου κόσμο, αγαπητέ Δίδυμε, και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Κατόπιν η διάθεσή σου θα ανανεωθεί και αυτό θα βοηθήσει αρκετά στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Το τελικό αποτέλεσμα θα σε δικαιώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μην χαλαρώσεις ως προς κανένα επαγγελματικό θέμα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποια στοιχεία που πρόκειται να μάθεις και τα οποία θα σε ταράξουν πολύ, καθώς δεν θα γνωρίζεις πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην σε παρασύρουν οι σκέψεις σου – ερεύνησε τα πιθανά στοιχεία και δες την πραγματική διάσταση των υποθέσεων. Η καλύτερη εκτίμηση θα σε οδηγήσει στη σωστή στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε κατά μέρος τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να απομακρυνθείτε…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις και δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Τα πράγματα καθυστερούν (λόγω του ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος) να σταθεροποιηθούν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και νιώθεις αβεβαιότητα. Κάνε λίγη υπομονή και μην αλλάξεις πορεία, τώρα που έχεις δρομολογήσει τις υποθέσεις σου. Σύντομα θα δεις ευχάριστες εξελίξεις που θα σε δικαιώσουν. Απόφυγε να γνωστοποιήσεις όσα σου ανατεθούν τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους. Σκέψου τι είναι καλύτερο για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβούν θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και εσύ να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις να εμπιστευθείς κάποιο άτομο του οποίου οι προθέσεις δεν έχουν αποδειχτεί μέσα στον χρόνο. Η κούραση που σε έχει καταβάλει σε οδηγεί να αφήνεσαι στα χέρια κάποιων προσώπων αμφιβόλου ηθικής, μερικές φορές. Κάνε αυστηρότερη αξιολόγηση στις κοινωνικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια πράγματα που λέει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που θα δείξεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σε ταλαιπωρεί έντονη ανησυχία για την πορεία και την εξέλιξη των καταστάσεων. Προσπάθησε να ηρεμήσεις – η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις την απαισιόδοξη φύση σου να σε φτάνει στα άκρα. Η κατάσταση θα επανέλθει πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να νιώθεις απέναντι σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, ούτως ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται κάπως και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δώσεις βάση σε σημαντικά ζητήματα και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους. Η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου σε απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα και θα κάνεις αρκετά μεγάλη πρόοδο. Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα σε ταλαιπωρεί. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Οικονομικά, δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η συνεχής υπερένταση στην οποία βρίσκεσαι δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα όπως είναι. Διατήρησε την αισιοδοξία σου και μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός και τα πλούσια χαρίσματα του ζωδίου σου θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο – όπως το έχεις φανταστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις εν αγνοία του. Αν είσαι ελεύθερος, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα εκπέμπεις τόση γοητεία που σίγουρα θα έρθει και η ποθητή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα πρέπει να λύσεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αδικαιολόγητη ταλαιπωρία που σε υπέβαλε, αγαπητέ Αιγόκερε, το οικογενειακό σου περιβάλλον, είχε σαν αποτέλεσμα να αποστασιοποιηθείς από κάθε περιττή ευθύνη απέναντί τους. Τώρα που το αντιλαμβάνονται, θα κάνουν κινήσεις επαναπροσέγγισης. Κρατήσου σε απόσταση και μην δεχτείς καμία διαπραγμάτευση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε να μην κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και βελτιώνονται και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η κούραση σου, αγαπητέ Υδροχόε, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ μεγάλη. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου, ώστε η προσπάθειά σου να έχει διάρκεια. Θα δεχτείς ικανοποιητική βοήθεια από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπονται μεγάλες εξελίξεις για το ζώδιό σου, σε τομείς που παραμένουν στάσιμοι εδώ και καιρό. Μην υπερβάλεις με παράλογες απαιτήσεις και επωφελήσου από την πλανητική εύνοια, ώστε να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Θα δεχτείς απρόσμενη βοήθεια από την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μπορεί να κάνει τη σχέση σου ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις, αλλά τα έσοδά σου δεν είναι ικανοποιητικά. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg