Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

58

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου «φάει» χρόνο με διάφορες δουλειές και εξυπηρετήσεις
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου και σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο… χαλαρά! Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις προβληματιστεί από πρόσφατες εξελίξεις, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα εργασιακά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Εκείνο που οφείλεις να «δεις» πρώτο, με βάση την λογική σου, είναι το τι μπορεί κρύβεται πίσω από μια δήθεν «τυχαία» εξέλιξη, η οποία σε «δένει» με όρους και προϋποθέσεις που είναι δύσκολο να καλύψεις χωρίς να ακυρώσεις κάποιες από τις βασικές σου επιλογές.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως γίνεις εξαιρετικά… ανήσυχος/η ή επιρρεπής στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να μην εκτεθείς με επιπόλαιες κινήσεις, αφού και από την «άλλη» πλευρά οι διαθέσεις είναι κυμαινόμενες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία, είτε σε εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να αποχωριστείς για λίγο την ασφάλεια του σπιτιού σου. Επιπλέον όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα ή απλά να κάνεις το… νοικοκυριό σου!
Ερωτικά
Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή για σένα, αν μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο… εμφατικές! Δεν αποκλείεται βέβαια να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα έκτακτο επίδομα ή μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο γενικότερα, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και «σχολαστικές» λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα για δουλειές.
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω βρίσκεται στα πρόθυρα της ανάδρομης πορείας του, κάτι που μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη» αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμη κάποια κενά ή… απορίες που πρέπει να καλυφθούν!

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα βέβαια, είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, πριν βιαστείς όμως να ανταποκριθείς σε αυτές, θυσιάζοντας ενδεχομένως ένα μέρος των οικονομιών σου, περίμενε μήπως τελικά πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για ανάγκες που δεν ήταν και τόσο επείγουσες. Στον αντίποδα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε ευνοήσει, με μια έκτακτη παροχή.
Ερωτικά
Η ημέρα διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά κι αν μπεις στην διαδικασία μιας νέας σχέσης σίγουρα… δεν θα το μετανιώσεις! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να απολαύσεις με το ταίρι σου περισσότερες όμορφες στιγμές και τα πλεονεκτήματα του «ευ ζην».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η ασταθής και κυμαινόμενη διάθεση σου που δεν αποτελεί εχέγγυο μιας αξιόπιστης πορείας. Επιπλέον, η έλλειψη συγκέντρωσης ή συντονισμού μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά αλλά και τα οικονομικά σου προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί «αναταράξεις» στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες ή επιθυμίες σου και να απορρίψεις οτιδήποτε δεν σε αντιπροσωπεύει. Καλό είναι όμως να μην λάβεις σήμερα οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει την κοινωνική σου ζωή και είναι πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή απλά συγκροτούν μια διασκεδαστική παρέα. Παράλληλα όμως η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, αφού είναι κρίμα να χάσεις το «πάρτι» εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας. Επιπλέον, μένοντας μόνος/η, έστω και για λίγο, θα μπορέσεις να καλύψεις τις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου φροντίζει ώστε να σου έρθουν όλα βολικά και το μόνο που σου απομένει είναι να μην «χαραμίσεις» το πλεονέκτημα σου με μια «δεύτερη» επιλογή! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                                                                                                                          Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να εξωραΐσεις και να στολίσεις τον χώρο σου, διαμορφώνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, χωρίς όμως να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Ίσως μάλιστα να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με γνωριμίες αρκετά εξυπηρετικές σε σχέση με τις δουλειές σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο» αλλά ίσως σε εκθέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και την… ησυχία σου, επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες ή σοβαρές όσο φαίνονται αρχικά, καλό είναι να μην «ιδρώσει το αφτί σου»!
Ερωτικά
Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετικά θετικό, αφού όλοι… δουλεύουν για σένα! Αν λοιπόν έχεις κάτι «στα υπόψη», μην διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «ξεπορτίσεις» με το ταίρι σου, προς αναζήτηση κι άλλων απολαύσεων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν σκοπεύεις να ζητήσεις μια χάρη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις ποικίλες υποθέσεις, αλλά ακόμα κι αν «χαθείς» κάπου προσωρινά, το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.
Ερωτικά
Άλλο τα επαγγελματικά κι άλλο τα… προσωπικά! Ενώ εσύ λοιπόν πορεύεσαι ανυποψίαστος/η, θεωρώντας ότι κανείς ή καμία δεν έχει λόγους να θέλει να σε βλάψει, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι αυτό να… αισιοδοξείς! Επιπλέον, είναι πιθανόν να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να σου προταθεί ένα ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις με όπλο την λογική σου.
Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά πέρα από την βελτίωση της ψυχολογίας σου μπορεί να υπάρξει και κάτι πιο «χειροπιαστό» στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αρκέσου στις… φιλοφρονήσεις!

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς ωστόσο να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού αλλά και στην βελτίωση των οικονομικών σου, μέσω μιας «κρυφής» πηγής.
Ερωτικά
Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει σε σημείο να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου! Ωστόσο, ακόμη κι αν η λογική σου λέει ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, στην περίπτωση σου μπορεί να γίνει μια μικρή εξαίρεση!

Πηγή: astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg