Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου

62

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πάψε πλέον να τρομάζεις με τη σκληρότητα γύρω σου και στηρίξου στα πόδια σου συνειδητά. Χωρίς βοήθεια δεν τα πήγες καθόλου άσχημα μέχρι τώρα, γεγονός που εξοργίζει τους εχθρούς σου. Αγνόησέ τους και συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις διότι είναι η μόνη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι σε βεβαιώνω ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου και σήμερα θα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αθλιότητα της συμπεριφοράς στον στενό σου περίγυρο έχει εντυπωσιάσει όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε εκτιμούν ακόμα περισσότερο για την τιμιότητα και την ανωτερότητα που δείχνεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να ρίξει την αυτοπεποίθησή σου, συνέχισε το δρόμο σου και θα αναγνωριστεί η προσφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μία μετακίνηση κατά τη διάρκεια της οποίας γνωρίζεις σημαντικά πρόσωπα γίνεται η αφορμή να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για τη ζωή. Σκέψου αρκετά πριν αλλάξεις πορεία ώστε να βεβαιωθείς πως η καινούργια διαδρομή θα σε οδηγήσει σε πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην υπερβάλλεις με λόγια και πράξεις που δεν έχουν μέτρο και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες σε οικογενειακά ζητήματα για αυτό φρόντισε να δείξεις διακριτικότητα σε όσα δεν σε αφορούν άμεσα και να αφήσεις το προβάδισμα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σύντομα θα μάθεις κάποιο μυστικό πολύ απαραίτητο για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Η λύση που σου προσφέρεται με ευκολία είναι θετική για σένα και καλό θα είναι να μην αρνηθείς. Τα αποτελέσματα σε απαλλάσσουν από βάρος που κουβαλάς καιρό και δίνεται οριστική λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου και θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σεμνότητα και η συνέπεια κάποιου ατόμου της οικογενείας σου οδηγεί σε πολύ καλή χημεία με θαυμάσιο αποτέλεσμα. Μία εξαιρετική φιλία αναδύεται μέσα από αυτή τη σχέση και κερδίζεις έναν σύμμαχο ζωής. Οι καταστάσεις θα είναι εντυπωσιακές και προτάσεις για σημαντικά πράγματα θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε θα γίνουν πολύ καλά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις οργανώσει μέχρι σήμερα σύντομα θα δεις εκπλήξεις ικανοποιήσεις και δώρα που δεν περιμένεις. Μην βιάζεσαι να διαπιστώσεις όσα δεν γνωρίζεις, δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στην σχέση σου που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν. Αν δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται αισθητά και σου χαρίζει ευκαιρίες για δημιουργική δράση. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει πιθανές δυναμικές κινήσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόπο . Άτομα του περιβάλλοντός σου ενοχλούνται από την ευκολία αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην αγχώνεσαι γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι άσχημες στιγμές που πέρασες σου άφησαν μεγάλη γνώση στο τρόπο που πρέπει να χειρίζεσαι τα πράγματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσεις αυτή σου την εμπειρία και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο ανοίγοντας το δρόμο που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις που κάνει το ταίρι σου για την σχέση φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει σε όσα οραματίζεσαι και βιώνεις σταθερότητα και αγάπη. Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό για να συγκεντρωθείς σε όσα απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρώσεις το όραμά σου. Οι πλανήτες ευνοούν αυτή σου τη προσπάθεια. Μην χάσεις άλλο χρόνο περιμένοντας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Εκεί που η απογοήτευση σε έχει καθηλώσει και απορείς με τις εξελίξεις ένα τεράστιο κύμα βοήθειας σε σκεπάζει γεμίζοντάς σε αισιοδοξία. Τελικά η ζωή είναι αρκετά όμορφη και ας το έχεις ξεχάσει δω και καιρό. Πάρε μία ανάσα γιατί η καθημερινότητα απαιτεί σκληρή δουλειά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σου εγγυώμαι ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Προτάσεις που δέχεσαι απαιτούν μεγάλη ευθύνη εκ μέρους σου. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που δεν ξέρεις αν θα σε οδηγήσουν σε ικανοποίηση. Μην σε δελεάζει το αποτέλεσμα αλλά συγκεντρώσου στην απαραίτητη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να γίνει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg