Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

60

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για κοινωνική αναγνώριση σε οδηγεί σε υπερβολικές δράσεις, αγαπητέ Κριέ, που σε εξαντλούν ψυχικά αλλά και σωματικά, προκαλώντας σου ένα διαρκές αίσθημα κόπωσης. Μην αφεθείς ανεξέλεγκτα σε καταστάσεις, βάλε πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, αισθηματικά. Ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ θετική είναι αυτή η περίοδος για τα επαγγελματικά σου και σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Ταύρε, πλησιάζει. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και νέοι δρόμοι θα ανοιχτούν πλέον μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές δεν χρειάζεται να σε εκνευρίσουν, γιατί θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήσεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν – αντιθέτως, προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου. Σήμερα με την καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό για σένα και θα σε βοηθήσει να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Καρκίνε, με τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η ασυνεννοησία μεταξύ σας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου διανύουν πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς επίσης κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν μπορέσεις, αγαπητέ Λέων, να απομακρύνεις από κοντά σου ‘τοξικούς’ ανθρώπους με αρνητική ενέργεια, πολύ σύντομα θα μεγαλουργήσεις. Είναι πια καιρός να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να είσαι σε θέση να τους τοποθετείς στη θέση που τους αξίζει. Μην διστάσεις να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μερικές φορές οι προβληματισμοί που έχεις δεν σε αφήνουν να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανεμφανιστεί, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως γνωρίζεις, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και μπορείς να δείξεις ευγένεια, αλλά όχι αφέλεια. Προστάτεψε τον εαυτό σου, αν δεν θέλεις να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τα χρόνια που διέθεσες, αγαπητέ Ζυγέ, για να προχωρήσεις σε κάτι που επιθυμούσες είναι αρκετά, αλλά ο τρόπος που τα διέθεσες δεν ήταν ο σωστότερος και αυτό φαίνεται τώρα στο αποτέλεσμα. Παραδέξου τα λάθη σου, ώστε να προλάβεις να διορθώσεις όπως μπορέσεις την κατάσταση και να προλάβεις τον χρόνο που απομακρύνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα μετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, επαγγελματικά, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο μήνυμα που πρόκειται να λάβεις, το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σε βάλει σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης της ζωής σου γενικότερα. Κάποια πληροφορία που σου ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα θα γίνει αφορμή να σου λυθούν απορίες που σε ακινητοποιούσαν και εμπόδιζαν την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν σχετικά με την πορεία των αισθηματικών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια για την προώθηση των υποθέσεών σου. Θα σε απασχολήσουν κάποια θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με φίλους. Ένα άτομο θα σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια του Άρη από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα κληρονομικά ή φορολογικά αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και το κοινωνικό σκηνικό φέρνει αναμπουμπούλες για το ζώδιό σου, μέσα από παρανοήσεις. Απόφυγε συζητήσεις που δεν σε αφορούν, για να μην βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων. Πιθανές ρήξεις τώρα θα έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων. Μην ρισκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ και απόφυγε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο σημαντικό πρόσωπο στον κοινωνικό σου κύκλο σε παρακολουθεί, αγαπητέ Υδροχόε, και έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τα προσόντα σου. Μην υπερβάλεις με τη συμπεριφορά σου και δείξε συνέπεια. Πολύ σύντομα θα σε πλησιάσει και θα σου κάνει μια αξιόλογη πρόταση. Ετοιμάσου να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε κυριεύσει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Ερμή ανάδρομο αυτή την περίοδο και με την στασιμότητα που επικρατεί σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, το νευρικό σου σύστημα έχει φτάσει στα όριά του. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και μην προσπαθείς να ρίξεις άδικο σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε ό,τι σου λένε να το περνάς και από τα δικά σου ‘φίλτρα’, ώστε να αποφύγεις τις παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου θα διορθωθεί. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στον οικονομικό τομέα, δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg