Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου

58

Η χθεσινή εύνοια του Εξαγώνου Άρη-Ποσειδώνα συνεχίζει και σήμερα! Ναι! Μπορείτε να κερδίσετε αυτό που ονειρεύεστε, ειδικά αν ανήκετε σε Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου! Δραστηριοποιηθείτε!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, ήρθε η ώρα για δράση και οι πλανήτες στο υποδεικνύουν με πολλούς τρόπους. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις, ειδικά τώρα που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα είναι πολύ εύκολο να τις αξιοποιήσεις. Η θετική διάθεση και η ευγένειά σου θα συγκινήσουν και θα δεχτείς αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει τόσο καλή επικοινωνία και καλή διάθεση, που το ταίρι σου θα περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν θα μπορέσεις να τα φέρεις εκεί που θέλεις, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και να σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου ταλαιπωρείται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους τα θέματα. Άλλωστε όλα αυτά μπορούν να δρομολογηθούν με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία τώρα, λόγω της πλανητικής εύνοιας που δέχεται το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Καλό θα είναι να αρχίσεις να βγαίνεις από το σπίτι, τώρα που οι πλανήτες δίνουν θετική κατεύθυνση στην κοινωνική παρουσία του ζωδίου σου. Νέες γνωριμίες θα αποτελέσουν σημαντικές επαφές από τις οποίες μπορείς να αποσπάσεις σημαντικά οφέλη. Μην υπονομεύσεις με τη στάση σου τον ίδιο σου τον εαυτό. Ασχολήσου σοβαρά με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προστάτευσε τον αισθηματικό σου τομέα και μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και με το πώς θα τις τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η πορεία σου μέχρι σήμερα σού έδωσε μεγάλες χαρές αλλά και απογοητεύσεις. Έμαθες να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Τώρα γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα και με αυτή την πλήρη επίγνωση μπορείς να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα και να πετύχεις θαύματα. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και ευνοεί το ζώδιό σου, μην σταματήσεις τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε και σήμερα να εκμεταλλευτείς τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που θα έχεις, για να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου, κάνε αυτά που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό βελτιώνει την κοινωνικότητα του ζωδίου σου. Θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις, μέσα από τις οποίες και θα διασκεδάσεις αλλά και θα μπορέσεις να κλείσεις συμφωνίες για διάφορες δράσεις, που στο μέλλον θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στα αισθηματικά σου επιτέλους παύει. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου και να σε γεμίσει υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να σου ταιριάζει και να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά επαγγελματικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά σύντομα θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, η ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αρκετά ευχάριστη αλλά και πολύ πιεσμένη από ένα πλήθος υποχρεώσεων που σε φτάνουν εκτός ορίων. Αξιολόγησε καλύτερα τα θέλω σου και ακολούθησέ τα χωρίς εκπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις αρκετά πράγματα, αρκεί να μην χρειαστεί κανένας συμβιβασμός που θα πάει πίσω τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Δες τα πράγματα στα αισθηματικά σου με περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει πολλά επαγγελματικά σχέδια και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι καθυστερούν. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις και ειδικά με ζητήματα νόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην ενθουσιάζεσαι, αγαπητέ Σκορπιέ, με την απαράδεκτη στάση κάποιων. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν μπορείς να ικανοποιείς τους άλλους εις βάρος του εαυτού σου και ότι οφείλεις να προχωρήσεις δυναμικά προς την ολοκλήρωση των προσωπικών σου επιδιώξεων, αγνοώντας τι γίνεται και τι λέγεται πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό δρόμο. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν εκφράσεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δεν θα χάσεις. Απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο, αγαπητέ Τοξότη, από το φιλικό σου περιβάλλον που σε πλήγωσε πολύ στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, εκτίμησε τις προθέσεις του και μην αφήσεις περιθώρια για μεγαλύτερη συναναστροφή πέραν της τυπικής. Οτιδήποτε άλλο θα ενέχει τον κίνδυνο να επανέλθετε στα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας θα τα πληρώσει για άλλη μια φορά το ταίρι σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά μην ξεχνάς ότι και τα αισθηματικά σου χρειάζονται φροντίδα. Ίσως έχεις παραμελήσει λίγο τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο προβλέπεται σήμερα κι εσύ θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τακτοποιηθούν βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλοι και συγγενείς μπορεί να τρέφουν αγνά αισθήματα για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλεις από τη ζωή σου. Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να τους εξηγήσεις. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, ασχολήσου με το μέλλον σου και την άμεση κάλυψη των αναγκών σου και μην ξοδεύεις τον χρόνο σου σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν θα είναι και η καλύτερη. Θα έχεις όμως τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το ταίρι σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Κινήσου χαλαρά και κάνε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα φέρει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου, μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να ταξιδέψεις, να επιμορφωθείς, να ανακαινίσεις τον χώρο σου, να φροντίσεις την εμφάνισή σου, να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ και να αποκτήσεις νέους φίλους. Εξασφάλισε αυτά που θα σε χαροποιήσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το ταίρι σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να αφοσιωθείς στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ φόρτο εργασίας που θα σε εκνευρίσει αρκετά. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ‘ανοίγματα’ σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποιες καινούργιες ευκαιρίες αυτή την περίοδο προβλέπονται για το ζώδιό σου. Ξαφνικά θα δεχτείς μία πρόταση που θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα. Μην την αφήσεις να χαθεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου σε όσα θέλεις να κάνεις και μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε άσκοπα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα και προπάντων μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα προσπάθησε να κινηθείς ουδέτερα επαγγελματικά, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου. Προπάντων μην πεις τίποτα για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις νομικά και φορολογικά θέματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg