Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου

60

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σκέφτεται τον τρόπο που θα σε αξιοποιήσει περισσότερο. Η στάση σου δεν το διευκολύνει αρκετά αυτή του τη διάθεση. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια ώστε να διευκολύνεις την κατάλληλη κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα φέρνουν σημαντική πρόταση πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα που έχουν γίνει. Αυτό σταματάει και την πορεία που έχει το ταίρι σου για την σχέση και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις και θα σε απελευθερώσουν από ζητήματα που σε κρατούν σε στασιμότητα εδώ και καιρό. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ευνοϊκό αυτό διάστημα για να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον ταίρι σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν μην σε εκνευρίσουν γιατί θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη θα σε ωθήσει να απαλλαγείς από βάρη και ευθύνες τρίτων σε φέρνει σε ακραίες λύσεις. Η ισορροπία σου έχει διαταραχτεί και απαιτείται ώριμη σκέψη για να αποφασίσεις το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Μην βιαστείς να ανακοινώσεις αλλαγές σε κανέναν και μην δεσμευτείς με κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει πως βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στην σχέση γιατί ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό για εσένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια εναρμονίζεται επιτέλους με τις προσωπικές σου επιλογές μετά από πολύχρονη μάχη. Το αποτέλεσμα φέρνει ηρεμία και βελτιώνει τις σχέσεις σε ουσιαστικά επίπεδα. Οι νέες συνθήκες φέρνουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και βελτιώνεται η διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου γιατί και εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο με άλλες καταστάσεις που έχει. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η τάση σου να ασχολείσαι με προβλήματα άλλων σε βοηθάει να υπεκφεύγεις από τα δικά σου σημαντικά ζητήματα. Αυτή η αρρωστημένη προσέγγιση των καταστάσεων οδηγεί σε αδιέξοδο, είναι πια καιρός να το καταλάβεις αυτό και να σταθείς με ρεαλισμό στην πραγματικότητα όσο σκληρή και να είναι. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η απογοήτευση που σε έχει καταβάλλει δεν βοηθάει καθόλου στην εξέλιξη των καταστάσεων. Ασφαλώς δεν περνάνε όλα από το χέρι σου αλλά η ματαιότητα που αισθάνεσαι είναι ο χειρότερος σύμβουλος για κάθε μορφής πρόοδο. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί και όσα συνέβησαν δεν θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά αλλά για να πάει καλύτερα φρόντισε όλα αυτά που θέλεις να τα πεις και στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβάλλεις με λεπτομέρειες, ασχολήσου με τα βασικά και εκεί θα δεις την ουσία. Αργότερα θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις περισσότερες παραμέτρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στην σχέση σου είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις και άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να φροντίσεις να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια γιαυτό πρέπει να προσέχεις πολύ σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποια πληροφορία που θα σου μεταφέρουν δεν θα είναι αληθινή για αυτό μην την πεις σε κανέναν. Υπάρχουν άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον που φθονούν τη θέση σου και θέλουν να σε υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο. Μην τους δώσεις καμία ευκαιρία με τυχόν λανθασμένη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου τo πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα και σου χαρίζει ικανοποιήσεις που δεν περίμενες. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ραγδαία και απελευθερώνεται η δημιουργικότητά σου οδηγώντας σε επιτυχίες που εντυπωσιάζουν τους πάντες. Οι προτάσεις που δέχεσαι είναι σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στην σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα φρόντισε να μην μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Δεν βλέπεις πουθενά πιθανότητα προόδου και η κούραση είναι αφόρητη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι πως μετά τη βροχή βγαίνει πάντα ήλιος. Όσο και να αργήσει μην ανησυχείς . Σύντομα νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο για να φτάσεις στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν συγκεντρωθείς στους στόχους σου το ερχόμενο διάστημα και δεν παρασυρθείς από παρεμβάσεις και απόψεις τρίτων πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους και ην επιμονή σου. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και θα είναι καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό σημείο και θα έχεις και την απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη θα φέρει πολλές αλλαγές και θα κάνει το μεγάλο βήμα. Δυστυχώς τα αποτελέσματά του δεν έχουν φανεί ακόμα ολοκληρωμένα και έχεις αμφιβολίες αν έπραξες σωστά. Σύντομα θα έχεις νέες ευκαιρίες να βάλεις τη ζωή σου σε ασύγκριτα καλύτερες βάσεις οπότε θα δικαιωθείς και θα βρεις την ευτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη σου και τον έρωτα σου στο ταίρι σου. Μην διστάζεις καθόλου εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg