Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου

153

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Επιτυγχάνεις τις εξελίξεις αλλά κάποια γεγονότα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς εμπλέκονται άτομα που δεν συμμερίζεσαι τις απόψεις τους. Αυτά που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις επιφυλάξεις σου. Γίνε πιο αποτελεσματικός για να κερδίσεις έδαφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτα. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ανανεώσου και μέσα από τη διάθεση να αλλάξεις τα κακός κείμενα, προσπάθησε να ξεκουραστείς και ανασυγκροτήσου. Γενικά νιώθεις πολύ καλά γιατί έχεις επικεντρωθεί στο εαυτό σου και με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη και άνεση στην συμπεριφορά σου. Πάρε γρήγορα κάποιες αποφάσεις για κάποιες καινούργιες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι μην κλείνεσαι στον εαυτό σου δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν και να λύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Υπάρχει μια έντονη δημοτικότητα την οποία διοχετεύεις με στόχο να εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου σε θέματα πρόληψης κάποιων θεμάτων. Πρέπει να οργανωθείς καλύτερα για να μαζέψεις οτιδήποτε υπάρχει σε κατάσταση χάους. Ενώ είσαι δυναμική παρουσία, αναλώνεσαι σε πολλές λεπτομέρειες και αναλύσεις που στην παρούσα φάση σου φαίνονται αναγκαία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει, όμως σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και προτιμάς να μένεις μόνος παρά να είσαι με κόσμο. Κάτι σου λέει το ένστικτό σου, ότι θα μπεις με μεγάλη φόρα στην αρένα της ζωής. Οπότε ξεκουράσου από τα πολλά και κάνε κάθαρση σε όλα τα επίπεδα. Έτσι θα βοηθήσεις και κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Κάποια συνάντηση πρέπει να την κρατήσεις μυστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και με κάποιο τρόπο θα είσαι μαζί με φίλους και γενικά με άτομα που περνάς καλά. Κάνε κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να είσαι περισσότερο γειωμένος και προσγειωμένος σε κάθε επιδίωξή σου γιατί μερικές φορές φεύγεις από τον στόχο σου. Όλα για σένα είναι μια καινούρια εμπειρία και για αυτό πρέπει να οργανωθείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Έχεις γενικά μια καλή εύνοια και νιώθεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη για τον εαυτό σου. Πιστεύεις ότι κάτι καλό θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο που λειαίνει όλες τις δυσκολίες που σου συμβαίνουν. Πάντως έχεις αφήσει πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν και κάνεις συνεχώς αισιόδοξες σκέψεις. Η επαφή με το εξωτερικό θα είναι για σένα ένα παράθυρο διαφυγής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στην ζωή σου η Αφροδίτη από σήμερα που μπαίνει στους Ιχθείς δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από παλιά, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ανάλυσε τα πάντα αυτά που είναι κρυμμένα μέσα σου αλλά και στα άτομα που είναι δίπλα σου ως φιλίες και κάποιες υποθέσεις σου. Το θέμα της ασφάλειας σου σε απασχολεί πάρα πολύ για αυτό προσπαθείς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να τα διορθώσεις. Όποια και να είναι τα προβλήματα εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις για την κατάσταση που μπορεί να επικρατεί στην σχέση σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις όμως μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί κινδυνεύεις να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε πολύ άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα η εξυπνάδα και η περιέργεια σε οδηγούν, με την ευστροφία και την γρηγοράδα σου βρίσκεις πάντα τον τρόπο να πετύχεις αυτό που θέλεις. Λάτρης της κοσμικότητας, επιδιώκει διαρκώς τη βελτίωση της προσωπικής και κοινωνικής σου θέσης. Μην είσαι ανυπόμονος και ασταθής. Το δυνατό σου σημείο είναι το αναλυτικό μυαλό σου, που μπορεί να κάνει τους δικούς να σε θεωρούν κυνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει γιατί θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Γιατί είσαι τόσο φιλόδοξος, αφού δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε δεύτερο πλάνο, χάρη στην πρωτοβουλία και την ανταγωνιστικότητά θα πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις μια απαράμιλλη ικανότητα να βρίσκεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα, είτε πρόκειται για δικά σου είτε των άλλων. Οι πάντες θα απευθυνθούν σε σένα για να τους βρεις λύση στα προβλήματα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε τώρα που οι καταστάσεις στην σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει και εκείνο καλύτερα. Για τις μοναχικές ψυχές με την Αφροδίτη από σήμερα που μπαίνει στους Ιχθείς το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεις το ταίρι που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου καθώς και τον τρόπο που θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Εκτιμάς σε βάθος τις καταστάσεις, θα βρεις τι δεν πάει καλά και θα δώσεις μια απάντηση που θα σε ικανοποιήσει. Ορισμένοι εκπρόσωποι του κύκλου σου έχουν μια αντίστοιχη ικανότητα να λύνουν προβλήματα αλλά όχι τα δικά σου. Όπως και να έχει, θέλουν διαρκώς να καταπιάνονται με κάτι που θα αποτελεί πρόκληση απέναντι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που ίσως καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σε διακρίνουν κάποιες κυκλοθυμικές τάσεις, με τις διαθέσεις σου να εμφανίζουν διακυμάνσεις από τη χαρά στην απογοήτευση. Γίνεσαι ιδιαίτερα ευερέθιστος, αν αισθανθείς παγιδευμένος σε ρουτίνα. Δείχνεις συχνά να προτιμάς την επιτυχία από την γαλήνη. Οι ναρκισσιστικές σου τάσεις δεν αντέχονται από τους φίλους σου, περιόρισε τες όσο μπορείς. Δώσε βάση στην παρέα παρά στην εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις σε θέματα που περιμένεις να τελειώσουν. Στα οικονομικά, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Συχνά δένεσαι με περισσότερους από έναν ανθρώπους, γιατί δεν μένεις για πολύ ευτυχισμένος σε μια κατάσταση και έχεις διαρκώς την αίσθηση ότι σε ένα άλλο περιβάλλον θα είναι καλύτερα. Αν θέλεις κάποιος να σε κρατήσει κοντά του, πρέπει να δημιουργείς συνθήκες που να κρατούν το ενδιαφέρον, με πρωτοτυπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου στην σχέση σου τα πράγματα θα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές.

oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg