Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου

77

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πολύ σύντομα το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να διαμορφωθεί αρκετά ικανοποιητικά, προσφέροντας στο ζώδιό σου νέες ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την κατάλληλη ευκαιρία στη σωστή στιγμή. Η θετική σου διάθεση θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ταραχές προβλέπονται για το ζώδιό σου, μέσα από την ασυνεννοησία και την παρανόηση κάποιων συζητήσεων στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε ζητήματα που δεν σε αφορούν άμεσα, ώστε να αποφύγεις ρήξεις που μπορούν να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Μην λες τη γνώμη σου, παρά μόνον εάν σου ζητηθεί – και αυτό πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα άσε τους εγωισμούς στα αισθηματικά σου και δέξου τη βοήθεια που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρουν. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Οι ερχόμενες μέρες θα δώσουν στο ζώδιό σου την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις την κοινωνική σου παρουσία, με πλήθος προσκλήσεων για αξιόλογες δράσεις. Κατά τη διάρκεια μίας από αυτές θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση να είναι η καλύτερη δυνατή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης που σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Οικονομικά, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όλο το επόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου πιεστικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες από το παρελθόν. Προσπάθησε να οργανώσεις αυτά που έχεις να κάνεις, ώστε να δοθεί η πλέον κατάλληλη λύση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είσαι ένα ζώδιο που έχει πολλή στοργή και αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά τα προτερήματα στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι πλανήτες καθοδηγούν θετικά το ζώδιό σου και σε κατευθύνουν να συνεχίσεις με προσήλωση να στοχεύεις ψηλά. Η διαρκής σου ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας, θα παραμεριστεί από μία σωστή επιλογή συμμάχων που θα σε στηρίξουν πολύ περισσότερο ακόμα και από όσο περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που δημιουργούν συνεχή εκνευρισμό και σε σένα αλλά και στο ταίρι σου. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που είχες μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα άστρα σήμερα εφιστούν στο ζώδιό σου την προσοχή σε μικροατυχήματα και σε αντικείμενα μεγάλης αξίας που μπορεί να κλαπούν ή να χαθούν. Φρόντισε τη διατροφή σου, ώστε να επαναφέρεις την ευεξία που σου λείπει το τελευταίο διάστημα. Η ανανέωση του εαυτού σου θα βελτιώσει τη μέτρια έως κακή διάθεση που είχες τελευταία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη που σε ευνοεί, αισθηματικά, θα φέρει τις καλύτερες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον των επαγγελματικών σου, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι τάσεις φυγής που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σου το τελευταίο διάστημα, θα γίνουν αφορμή για μια σειρά λανθασμένων κινήσεων που θα σε απομακρύνουν από τους προσωπικούς σου στόχους. Προσπάθησε να αποφύγεις καθοριστικές κινήσεις που μπορούν να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Σκέψου αρκετά και μην βιάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Αιγόκερω) και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η άνοδος της κοινωνικότητας του ζωδίου σου θα φέρει αναγνώριση και ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα. Η πληθωρική σου παρουσία και τα πλούσια προσόντα σου θα εντυπωσιάσουν και θα κερδίσεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να ανταποκριθείς στις αρχικές εντυπώσεις. Αυτή θα είναι η αρχή της επιτυχίας για τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια που μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η προίκα που κουβαλάει ο καθένας μας, αγαπητέ Τοξότη, είναι ο χαρακτήρας του και αυτό δεν αλλάζει. Μην δίνεις διαρκώς νέες ευκαιρίες σε άτομα που σε έχουν απογοητεύσει συστηματικά, ειδικά αν δεν θέλεις να βρεθείς στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση, από την οποία μην ξεχνάς πόσο πολύ δυσκολεύτηκες να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, αν κι εσύ συνεχώς αγχώνεσαι με κάτι. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα αλλάξει πολύ γρήγορα αυτή την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα τεράστιας προσπάθειας, ήρθε πλέον η ώρα της δικαίωσης για το ζώδιό σου. Αφέσου να το απολαύσεις, αλλά φρόντισε να μοιραστείς αυτή τη χαρά μόνο με άτομα που σου έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αγνότητα των συναισθημάτων τους. Οι υπόλοιποι μπορούν να ενημερωθούν αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου (σε ευνοεί ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου) και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού, λόγω κάποιων κινήσεων που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που είχες πολύ καιρό να δεις, θα έρθει, αγαπητέ Υδροχόε, εντελώς ξαφνικά να σου προτείνει μία σημαντική συνεργασία. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς – αντιθέτως, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα ώστε να σιγουρευτείς αν πραγματικά σε ενδιαφέρει. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τελικά τόσο εύκολα όσο φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι αρκετά ισορροπημένα και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια επαγγελματικά θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αλλαγή διάθεσης και ευχάριστες συναναστροφές προβλέπονται για το ζώδιό σου, πλουτίζοντας χαριτωμένα τον χρόνο σου και διεγείροντας τη δημιουργική σου πλευρά, με θετικά αποτελέσματα. Η ευκολία σου στην επικοινωνία θα βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς και η ηρεμία με την οποία έχεις καταλήξει ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μην αρνηθείς τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η περίοδος ευνοεί τα αισθηματικά σου (η Αφροδίτη στο ζώδιό σου), με νέες γνωριμίες και καταστάσεις που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή:oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg