Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου

149

Ήδη τα πρώτα… μηνύματα από πρώην έχουν σταλεί σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Σταδιακά θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες για επανασύνδεση με την Αφροδίτη φαινομενικά Ανάδρομη στα Ψάρια. Προσοχή μόνο στις επιστροφές καταστροφές!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα ξεκινάει η δράση και οι πλανήτες το υποδεικνύουν αυτό στο ζώδιό σου, με πολλούς τρόπους. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις, ειδικά τώρα που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα είναι πολύ εύκολο να τις αξιοποιήσεις. Η θετική διάθεση και η ευγένειά σου θα συγκινήσουν και θα δεχτείς αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ χάρη στον ερωτισμό που θα έχεις, θα περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις διάφορες προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια ταλαιπωρείται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους θέματα που μπορούν να δρομολογηθούν με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία τώρα. Το ζώδιό σου δέχεται πλανητική εύνοια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να λύσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Άρχισε να βγαίνεις από το σπίτι σου τώρα που οι πλανήτες δίνουν θετική κατεύθυνση στην κοινωνική παρουσία του ζωδίου σου. Νέες γνωριμίες θα φέρουν σημαντικές επαφές από τις οποίες μπορείς να αποσπάσεις σημαντικά οφέλη. Μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό με τη στάση σου. Ασχολήσου σοβαρά με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις, οπότε μην ανησυχείς τόσο πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η πορεία σου μέχρι σήμερα σού έδωσε μεγάλες χαρές, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά και απογοητεύσεις. Έμαθες να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Τώρα γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα και με την πλήρη αυτή επίγνωση μπορείς να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα και να πετύχεις θαύματα. Μην σταματάς τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Προβλέπονται κάποια ευχάριστα γεγονότα, ενώ και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βελτιωθεί και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα το πλανητικό σκηνικό συμβάλλει στη βελτίωση της κοινωνικότητας του ζωδίου σου. Θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να διασκεδάσεις, αλλά και να κλείσεις συμφωνίες για διάφορες δράσεις που στο μέλλον θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό άτομο από το παρελθόν πρόκειται να επανέλθει, αγαπητέ Παρθένε, στη ζωή σου, γεμίζοντάς σε υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να σου ταιριάζει και να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απολύτως βέβαιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αρκετά ευχάριστη αλλά και πολύ πιεσμένη από ένα πλήθος υποχρεώσεων που σε φτάνουν εκτός ορίων. Αξιολόγησε καλύτερα τα θέλω σου και ακολούθησέ τα χωρίς εκπτώσεις. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις αρκετά πράγματα, αρκεί να μην χρειαστεί κανένας συμβιβασμός που θα σε πάει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Οικονομικά, αυτή την περίοδο τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην ενθουσιάζεσαι με την απαράδεκτη στάση κάποιων. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν μπορείς να ικανοποιείς τις διαθέσεις των άλλων εις βάρος του εαυτού σου. Προχώρα, λοιπόν, δυναμικά στην ολοκλήρωση των προσωπικών σου επιδιώξεων, αδιαφορώντας για το τι γίνεται και λέγεται πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος για τα αισθηματικά σου είναι αρκετά θετική, παρ’ όλο που κάποια πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, ούτως ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε πολύ, αγαπητέ Τοξότη, στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Εκτίμησε τις προθέσεις του, αλλά μην αφήσεις περιθώρια για περισσότερη συναναστροφή πέραν του τυπικού. Οτιδήποτε άλλο ενέχει τον κίνδυνο να επαναληφθούν τα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι μαζί του, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι φίλοι και οι συγγενείς μπορεί να τρέφουν αγνά αισθήματα για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλεις από τη ζωή σου, ούτε και είναι υποχρέωσή σου να τους εξηγήσεις. Ασχολήσου με το μέλλον σου και την άμεση κάλυψη των αναγκών σου και μην ξοδεύεις τον χρόνο σου σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Γενικά
Σήμερα προβλέπονται πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου, μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να ταξιδέψεις, να επιμορφωθείς, να ανακαινίσεις τον χώρο σου, να φροντίσεις την υγεία και την εμφάνισή σου, να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ και να αποκτήσεις νέους φίλους. Εξασφάλισε αυτά που θα σε χαροποιήσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί μπορείς να βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Ιχθύ, εξελίσσονται αργά και σε αγχώνουν. Ξαφνικά θα δεχτείς μία πρόταση που θα δώσει λύση στο πρόβλημα. Μην την αφήσεις να χαθεί, γιατί είναι πολύ πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου σε όσα θέλεις να κάνεις και μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε άσκοπα πράγματα. Η επιτυχία πολύ γρήγορα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές ενδεχομένως σας απομακρύνουν μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg