Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

63

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που εκφράζει ότι το επόμενο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα υπάρξουν νέες εφευρετικές ιδέες, που θα κάνουν αίσθηση… Ταξίδια,επαφές με εξωτερικό, πρωτοποριακά νέα ξεκινήματα αλλά και διεύρυνση κοινωνικού κύκλου ευνοούνται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τη δρομολόγηση των υποθέσεών σου και σου χαρίζουν ευκαιρίες για δράση σε πολλές κατευθύνσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να ξεφύγεις οριστικά από εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να στενοχωρούν και εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι σήμερα να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση στην οικογένεια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είναι αδύνατον να συνεχίσετε να ζείτε σε κλίμα τόσο αρνητικό, γεμάτο εντάσεις και πλήρη ασυνεννοησία. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, θα ευνοήσει το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Δείξε μεγαλύτερη διάθεση για διάλογο και προσπάθησε με ψυχραιμία να οδηγήσεις μία συζήτηση σε λύσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις ακόμα πιο όμορφη τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μετακινήσεις σε κοντινό προορισμό προβλέπονται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην τις αποφύγεις. Σε μία από αυτές θα έχεις μια ευχάριστη συνάντηση με άτομο μεγάλου κύρους, το οποίο μπορεί μελλοντικά να σε βοηθήσει με τη στάση του στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Φρόντισε να είσαι συνεπής σε όσα αρχικά συμφωνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε καλή περίοδο και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε μία πληροφορία την οποία φαινομενικά θα μάθεις κατά τύχη – αν και δεν θα είναι καθόλου έτσι. Μην αφήσεις το άτομο που θέλει να σε αναστατώσει και να σε απομακρύνει να πετύχει τον σκοπό του. Δείξε σοβαρότητα και απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου. Το μέλλον θα δικαιώσει τη στάση σου και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αδυναμία σου να τηρήσεις ένα σταθερό πρόγραμμα σε οδηγεί διαρκώς σε αδιέξοδο. Οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου, ώστε να καταφέρεις να παραδίδεις ό,τι υπόσχεσαι στην ώρα του. Η ασυνέπεια δεν είναι η καλύτερη σύσταση του εαυτού σου για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, θα φέρει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου, που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα φτιάξουν πολύ ωραίο κλίμα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για δράση μπλοκάρεται τακτικά, αγαπητέ Παρθένε, από τον φόβο της αποτυχίας. Τα άσχημα, όμως, του παρελθόντος έχουν πλέον περάσει – κοίτα μπροστά και προχώρα με τον δυναμισμό που διαθέτεις. Επίσης, μην συζητάς τα σχέδιά σου με άτομα που δεν σου έχουν αποδείξει τις πραγματικές τους προθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα η ενεργητικότητα που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι πια καιρός, αγαπητέ Ζυγέ, να τακτοποιήσεις ζητήματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Η συμβουλή κάποιου σημαντικού ανθρώπου που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα είναι καθοριστική – αρκεί να βρεις τη δύναμη να την ακολουθήσεις. Η πρόοδος απαιτεί σοβαρότητα και συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ταλαιπωρία από κάποιες καταστάσεις σού στερεί τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και τώρα οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Σύντομα όμως θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε κάποιες υποθέσεις, γι’ αυτό συγκράτησε τις δυνάμεις σου. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, θα ευνοήσει το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την προώθηση ζητημάτων που ήταν σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η τάση σου να ικανοποιείς τους πάντες σε κουράζει, αγαπητέ Τοξότη, ενώ παραμελείς και τις προσωπικές σου ανάγκες. Δώσε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι καλύτερο μπορείς, αλλά μην ξοδεύεις από το προσωπικό σου απόθεμα. Άλλωστε κανείς δεν θα φροντίσει να το καλύψει με τον τρόπο που θα σε ευχαριστούσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου, γιατί κάτι θα γίνει και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις αλλαγές καθώς και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου καλό θα είναι να τα οργανώσεις περισσότερο, γιατί δεν είναι σε κατάσταση που επιτρέπει ‘ανοίγματα’.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην επηρεαστείς από τις διαθέσεις της παρέας σου για διασκέδαση, η απόδοση σε όσα προσπαθείς θα διπλασιαστεί το ερχόμενο διάστημα. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, των οποίων η αξιοποίηση μπορεί να μεταμορφώσει το μελλοντικό σκηνικό της ζωής σου. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη και να νιώσετε κι οι δύο πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, θα φέρει πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα βελτιώσει την επικοινωνία σου, ενώ κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις θα σε ξαφνιάσουν. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα επανέλθει απροσδόκητα στο προσκήνιο και θα αναζητήσει δεύτερη ευκαιρία. Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Άκου όσα έχει να σου πει, αλλά μην περιμένεις θαύματα, γιατί πολύ σύντομα θα οδηγηθείς εκεί από όπου ξεκίνησες – πράγμα καθόλου ευχάριστο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Σήμερα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σε οδηγούν σε επιτυχίες χωρίς διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων για το ζώδιό σου θα λήξει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο θα βρει γόνιμο έδαφος το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα έρθεις και πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυθείς. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg