Το δημόσιο μήνυμα της Σπυροπούλου στον Δημήτρη Κοντομηνά και η αποκάλυψη για τον μισθό της! (VIDEO)

81

 

 

Το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” έριξε τίτλους τέλους για φέτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το ερχόμενο φθινόπωρο. Πριν το αντίο, όμως, θέλησε να πει δημόσια κάποια πράγματα.

Τι έμαθε τη φετινή σεζόν;
«Φέτος έμαθα ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει και ότι δεν πορεύεσαι μόνος σου πουθενά. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα μόνος του. Και φέτος με κάνατε να το πιστέψω σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ότι υπάρχουν άνθρωποι καλοπροαίρετοι που βοηθούν, που εργάζονται, που είναι επαγγελματίες που θέλουν το κοινό καλό. Μέσα από το κοινό καλό έρχεται και το προσωπικό».

Το ευχαριστώ σε Alpha και Δημήτρη Κοντομηνά
«Ευχαριστούμε τον σταθμό που μας στηρίζει και μας έδωσε για μια ακόμα φορά το πράσινο φως. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα αλλά δεν μπήκε ποτέ στην μέση να μας αγχώσει, μας στήριζε πάντα. Ευχαριστούμε όλοι μας τον πρόεδρο του Alpha, τον κ. Κοντομηνά. Σε μέρες που τα πράγματα είναι δύσκολα μας πληρώνει κάθε 30 του μήνα και είναι πάντα εκεί τα χρήματα και…» Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr