Το μέντιουμ απατεώνισσα έδωσε στεγνά την γυναίκα που την πλήρωσε 70.000€ για να…

181

 

Μέχρι και ζωντανή νυχτερίδα, σύμβολο της καλοτυχίας, αλλά και «περιστερόσκονη» είχε στη διάθεσή της το μέντιουμ Καίτη Μποζάκη, που συνελήφθη στην Καραγεωργή Σερβίας ως κοινή απατεώνισσα, ύστερα από καταγγελίες δύο γυναικών από τις οποίες απέσπασε από 70.000 ευρώ.

 

ImageHandler

 

Το ένα από τα δύο θύματα της 44χρονης – όπως αποκαλύπτει η Freddo – είναι νεαρή γυναίκα που τα είχε μπλέξει με παντρεμένο, ο οποίος όμως δεν εγκατέλειπε την συζυγική του στέγη – όπως της είχε τάξει – με αποτέλεσμα η ερωμένη να καταφύγει στην «Κατίνα» για να τον ξανακάνει δικότ ης. Γι’αυτές τις υπηρεσίες η ερωτοχτυπημένη κατέθεσε στην Αστυνομία πως το μέντιουμ της απέσπασε 20.000 ευρώ από τον περασμένο Ιανουάριο. Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξει, ο ενδιαφερόμενος δεν είχε εγκαταλείψει την απατημένη συζυγό του.

Η πελάτισσά της όμως, που έγινε και η αιτία για να συλληφθεί επ’αυτοφώρω, είναι 63χρονη γελαδάρισσα που άφησε την ορεινή Φωκίδα και κατέβηκε στο Σύντραγμα στην μαγική έδρα του «Καφέ της Κατίνας», επειδή ο 38χρονος γιος της κινδύνευε να μείνει ανύπαντρος. Η πραγματική αιτία όμως ήταν άλλη και πολύ απλή. Παρά το γεγονός ότι  αγροτική οικογένεια διέθετε μεγάλο κοπάδι, πάνω από διακόσια κεφάλια με γελάδια, καμία νύφη δεν δεχόταν να πάει να ζήσει στο βουνό με τα ζώα, αλλά ήθελε την εύκολη ζωή στην πόλη…

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr