Το πλιάτσικο στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

54

 

Πανικός επικρατεί από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης! Οι αστυνομικές αρχές τρέχουν και δεν φτάνουν! Όπως σας αποκάλυψε τοYouweekly.gr, τα ερωτιματικά στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολλά… Ποιος έκλεψε τα λεφτά από τους λογαριασμούς του τραγουδιστη; … Ήταν τελικά οδηγός ο Παντελής ή όχι;

 

Εκτός όλων των παραπάνω, όπως σας μεταφέρει το Youweekly.gr, άγνωστοι συνεχίζουν να επιδίδονται σε πλιάτσικο στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος στην λεοφώρο Βουλιαγμένης, αφού βάζουν χέρι στα διάφορα αναθήματα που αφήνουν οι θαυμαστές του άτυχου Παντελή Παντελίδη. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγόπουλος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο, βιώνοντας τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος, αποκάλυψε στην εσπρέσσο, πως στο συγκεκριμένο σημείο κλέβουν ότι βρουν: «Από γλάστρες μέχρι κομπολόγια και ότι μπορεί να αφήσουν οι περαστικοί στην μνήμη του παλικαριού. Εγώ άφησα μία εικόνα και δύο ενήλικες την έκλεψαν κι αυτή!»

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έπαιρναν χώμα από τον τάφο του τραγουδιστή. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθεί το κοινό από το νεκροταφείο, με τους υπεύθυνους να φοβούνται ακόμα και για βεβήλωση του τάφου του.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr