Το τραγικό περιστατικό και η ταραχή της Λίτσας Πατέρα on air!!!!

83

Στο στόχαστρο διαρρήκτη μπήκε το σπίτι της Λίτσας Πατέρα, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της! Μάλιστα, η αστρολόγος μίλησε on air για το περιστατικό, χωρίς να κρύβει την λαχτάρα που πέρασε, αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον δράστη!

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 20:30, όταν η Λίτσα βρισκόταν στο σπίτι και ξεκουραζόταν. Όπως είπε, αν και μένει σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές της Αθήνας, επί της λεωφόρου βασιλίσσης Σοφίας και έχει κάμερες μέσα και έξω από το σπίτι, έκανε το λάθος να μην κλειδώσει!

«Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και άκουσα ένα ψιλομπάμ, αλλά υπέθεσα ότι γύρισε η κοπέλα που έχω στο σπίτι. Βγήκα έξω σιγά σιγά και, όπως πήγα προς την πόρτα, την είδα μισάνοικτη και κατάλαβα ότι κάτι τρέχει», είπε η αστρολόγος.

Γυρνώντας το κεφάλι της προς τα δεξιά, η Λίτσα είδε τον διαρρήκτη, ο οποίος δεν φορούσε κουκούλα και έχει καταγραφεί από τις κάμερες του σπιτιού, μέσα σε μία άλλη κρεβατοκάμαρα!

«Βγήκα έξω από το σπίτι, όπως συμβουλεύει η Αστυνομία. Άρχισα να φωνάζω, να καλώ σε βοήθεια και αυτός έφυγε όταν άρχισαν να ακούγονται οι σειρήνες, γιατί η Αστυνομία ήρθε αμέσως και την ευχαριστώ γι’ αυτό», συνέχισε η αστρολόγος, συμβουλεύοντας τον κόσμο να κλειδώνει και να βάλει κάμερες, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός το πρωί και νωρίς το απόγευμα.

Ο δράστης δεν έφυγε με εντελώς άδεια τα χέρια, αφού πρόλαβε να αρπάξει ένα μικρό πορτοφολάκι με χρήματα και κοσμήματα, που ανήκε στην βοηθό της αστρολόγου.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr