Το mini iphone είναι γεγονός!!! Δείτε πόσο κοστίζει…(PHOTOS)

86

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείτο πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα mini iPhone.

Έτσι, σήμερα στην έδρα της εταιρείας στο Λος Άντζελες η Apple το παρουσίασε με πάσα επισημότητα. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει μάθει από την προηγούμενη εμπειρία της σ’ αυτή την κατηγορία (με την κακή πορεία του 5c), καθώς εφοδιάζει το νέο φθηνό της μοντέλο με όλο σχεδόν τον τεχνολογικό «πακέτο» του Α6s.

Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η μικρή του οθόνη η οποία είναι μόλις στις 4 ίντσες. Όμως πρόκειται για μία εξαιρετικής ποιότητας Retina με ανάλυση στα  1136×640 pixels και πυκνότητα στα 326 ppi.

Ακόμα, η οθόνη διαθέτει και το χαρακτηριστικό Retina Flash που είδαμε στο 6s, το οποίο κάνει την οθόνη τρεις φορές πιο φωτεινή όταν στην περίπτωση που τραβάετε μια selfie φωτογραφία.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το chip Α9 με δυνατό επεξεργαστή στα γραφικά. Παράλληλα διαθέτει την ίδια iSight φωτογραφική μηχανή των 12 ΜΡ που συναντάμε και στο 6s με δυνατότητα μάλιστα να τραβήκει και βίντεο 4Κ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το iPhone SE θα ξεκινά στην αγορά της Αμερικής από τα 399 δολάρια (περίπου 354 ευρώ) για την έκδοση των 16 GB κάτι που το καθιστά το πιο οικονομικό iPhone που έχει βγάλει ποτέ η εταιρία, ενώ η έκδοση με τα 64 GB θα ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr