ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!! Δείτε το νέο τρέιλερ των “Ράδιο Αρβύλα”… (VIDEO)

56

 

 

Δεν δείχνουν να επηρεάστηκαν από την δήλωση του Γιώργου Πατούλη πως θα καταθέσει μήνυση εις βάρος τους για το «σατιρικό» όπως ο ίδιος κατονόμασε σκετς, οι «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ημέρες καθώς η σατιρική εκπομπή είχε φτιάξει ένα βιντεάκι το οποίο προέβαλε που έδειχνε τον Γιάννη Σερβετά και τον Αντώνη Κανάκη σε ρόλο… Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη αντίστοιχα, κάνοντας έξω φρενών τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ φτάνοντάς τον στα άκρα να απειλεί για… αγωγές!

Φαίνεται όμως πως οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν το πήραν και πολύ της μετρητοίς καθώς στο τρέιλερ της επερχόμενης νέας εκπομπής τους, την ερχόμενη Δευτέρα, που οι ίδιοι δημοσίευσαν σήμερα στο Youtube, είχαν και πάλει συμπεριλάβει σκηνές από το «σατιρικό» σκετς με την οικογένεια Πατούλη!

Το αν οι Αρβύλα πήραν αψήφιστα τα όσα έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το επίμαχο βίντεο δεν το γνωρίζουμε, πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις νέες αντιδράσεις του δημάρχου.

 


 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr