Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Σπαραγμός στις κηδείες μάνας και παιδιού – Τελευταίο αντίο στην Αποστολία και τον Παύλο της!

134

– Θρήνος στην Πτολεμαϊδα στις κηδείες της μητέρας και του τρίχρονο παιδιού της που σκοτώθηκαν ακαριαία
– Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έφτασε υποβασταζόμενος και δείχνει να έχει καταρρεύσει
– Ποτάμια τα δάκρυα από τους γονείς και τις αδερφές της άτυχης Αποστολίας που βρίσκονται στην εκκλησία
– Βουβός ο πόνος των κατοίκων που ζουν το δράμα της οικογένειας – Συνεχής ενημέρωση με εικόνες  

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου. Η κηδεία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης. Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, που σώθηκε από θαύμα καθώς είχε βγει από το όχημα δευτερόλεπτα πριν. Έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος και σύμφωνα με οικογενειακούς του φίλους έχει καταρρεύσει από τη στιγμή που είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα στα φέρετρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία των δύο θυμάτων πραγματοποιείται τώρα στην Πτολεμαΐδα με συγγενείς φίλους, αλλά και άλλους ανθρώπους που δεν γνώριζαν την οικογένεια να βρίσκονται εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη μητέρα και το μωρό της καθώς και να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα!

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που είδε την σύζυγο και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του- ό,τι είχε απομείνει μετά τη σύγκρουση με την Πόρσε- στέκεται όρθιος με τη βοήθεια του αδελφού του και συγγενών, ενώ τα δάκρυα τρέχουν «ποτάμια» και από τις αδελφές και τους γονείς της άτυχης Αποστολίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg