Τρόμος στην Λευκωσία! Άρπαξαν 3χρονο αγγελούδι μέσα από τα χέρια των γονιών του!

67

Ενώ απολάμβαναν στιγμές χαλαρότητας στην Λευκωσία, στην Φανερωμένη οι δύο γονείς με το τρίχρονο παιδάκι τους, ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση που σίγουρα θα τους στοιχειώνει για καιρό! Μπροστά τους ξεπρόβαλλε άτομο το οποίο κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους άρπαξε το παιδί τους, τρεπόμενος άμεσα σε φυγή!

Ευτυχώς, η αντίδραση των γονεών υπήρξε ακαριαία, με την μητέρα να ξεσπά σε ουρλιαχτά που συνέγειραν τους περαστικούς, ενώ παράλληλα ο πατέρας και η μητέρα του 3χρονου έτρεχαν ξοπίσω από τον απαγωγέα.

Ο νεαρός άνδρας δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά, καθώς τον ανέκοψαν περίπου στα 25 μέτρα από το σημείο όπου έλαβε χώρα η αρπαγή.

Με τους γονείς και τους συγγενείς να το προλαβαίνουν και με τους περαστικούς να χουν πέσει πάνω του, στο παρά πέντε γλίτωσε από ένα άγριο λιντσάρισμα.

Εν συνεχεία, ο επίδοξος απαγωγέας συνοδεία των συγγενών του ανήλικου βρέθηκε για ανάκριση στην Πύλη Πάφου, όπου και διαπιστώνεται, τουλάχιστον με τις αρχικές ενδείξεις ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα.

Καταβλήθηκε προσπάθεια των Αρχών να έρθουν σε επαφή με τους γονείς του συγκεκριμένου ατόμου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις προκειμένου να διακομιστεί στο ψυχιατρείο.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here