Τσιλιμπίου: Από την καρδιά ενός αγγέλου και το Νησί πρωταγωνίστρια σε τούρκικο σήριαλ!!! (PHOTOS)

374

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό στα 8 της χρόνια, ως κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Πασχάλη Τσαρούχα στη σειρά «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου» και στη συνέχεια ενσάρκωσε την μεγάλη κόρη του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου στο «Νησί». Σήμερα, στα 18 της χρόνια, η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνιστεί σε τούρκικο σήριαλ!

Περίπου πέντε χρόνια μετά την Σπιναλόγκα και την σειρά του Mega, η όμορφη ξανθιά βρέθηκε στην Τουρκία, μετά από πρόταση να ενσαρκώσει την Ελληνίδα σουλτάνα Κιοσέμ, στη νέα υπερπαραγωγή της τουρκικής τηλεόρασης με τίτλο «Kosem Sultan».
(Η Αναστασία στις σειρές «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου» και «Το Νησί»)

«Η τούρκικη εταιρεία παραγωγής έψαχνε ένα – δύο χρόνια και είχαν περάσει πολλά κορίτσια από οντισιόν. Γνώριζαν τον παραγωγό του “Νησιού” και εκείνος πρότεινε εμένα», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», η Αναστασία, προσθέτοντας ότι πήρε τον ρόλο μετά από πέντε οντισιόν.

collageasa.jpg
(H 18χρονη στο ρόλο της Ελληνίδας σουλτάνας)

Αν και δεν μιλούσε τούρκικα όταν της έκαναν την πρόταση, η 18χρονη δεν το έβαλε κάτω: όπως αποκάλυψε, μετέφραζε μέσω Διαδικτύου τις ατάκες από τα αγγλικά στα τούρκικα, προκειμένου να τις μάθει!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr