Τσιμτσιλή: Ντύνεται αμαζόνα και εξομολογείται τα πάντα!!! (PHOTOS)

95

Με αέρα Αμαζόνας και έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά στο “ΕΓΩ!” και την Μαρία Κολλιάτσα για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της, τις κόρες της Νάγια και Μαίρη, αλλά και την επιθυμία της στο μέλλον να ασχοληθεί με το κομμάτι της ενημέρωσης.
“Οι κόρες μου με γεμίζουν χαρά και συγκίνηση”, αποκαλύπτει η Σταματίνα και παραδέχεται πως η χρονιά που έφυγε -παρά τις δυσκολίες- σε προσωπικό επίπεδο την γέμισε χαρά βλέποντας τις κόρες της να μεγαλώνουν! Η ίδια μάλιστα, προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερη όχι μόνο ως μανούλα, αλλά και ως άνθρωπος. “Πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη μητέρα, να διαβάζω, να ψάχνομαι”, λέει χαρακτηριστικά.
Τι είναι όμως, αυτό που εύχεται αποχαιρετώντας το 2015; “Σε γενικότερο επίπεδο εύχομαι να επιστρέψει η ποιότητα ζωής που απολαμβάναμε, όπως και το χαμόγελο που είχαμε όταν ξυπνούσαμε κάθε πρωί. Γιατί είμαστε Έλληνες και νιώθω ότι είναι αυτό που μας έχει λείψει πιο πολύ”.
Μιλώντας για τις κριτικές και το αν την ενοχλούν ανέφερε: “Όταν εκτίθεσαι, μπορεί κάποιος να σε σχολιάσει λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο. Με χιούμορ ή χωρίς, αν απαντήσεις ξεκινά ένα γαϊτανάκι που δεν σε ευνοεί”.
Τέλος, στην ερώτηση, αν μετά το “Happy Day” θα ήθελε να ασχοληθεί με το κομμάτι της ενημέρωσης, εξομολογήθηκε: “Για το μέλλον είναι ένας απώτερος στόχος, αλλά και πάλι θα ήθελα να γίνει ήρεμα και υπό τις σωστές προϋποθέσεις. Δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες. Εκ των πραγμάτων, αν και όταν γίνει, θα ήθελα να μην φαντάζει παράταιρο και περίεργο στα μάτια των τηλεθεατών”

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 tlife.gr