Υπάτιος Πατμάνογλου: Η φωτογραφία με το μωρό του συγκλόνισε το facebook – Όλος ο κόσμος στο πλευρό του

66

     

Μπροστά στην τραγωδία που έζησε την περασμένη Κυριακή ο Υπάτιος Πατμάνογλου, τα λόγια περισσεύουν. Ο νεαρός άνδρας μέσα σε ένα λεπτό έχασε ότι πολυτιμότερο είχε στη ζωή του. Τη γυναίκα του και τον 3χρονο γιο του.

Το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας με τους 4 νεκρούς, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και το ίδιο έκανε και ο Υπάτιος ο οποίος έζησε τη χειρότερη μέρα στη ζωή του. Ο Υπάτιος εντυπωσίασε με την μεγαλοψυχία του όταν μιλώντας στους δημοσιογράφους έδωσε συλλυπήρια στην οικογένεια του νεαρού Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, ο οποίος οδηγούσε την μοιραία πόρσε που σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών Λαμίας.

Χθες, ο Υπάτιος που προχθές αποχαιρέτησε γιο και γυναίκα συντετριμμένος, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, μια φωτογραφία του με το γιο του… Ο κόσμος που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αντέδρασαν με αγάπη στην ανάρτηση του Υπάτιου και μέσα σε λίγες ώρες πάνω από δέκα χιλιάδες χρήστες του facebook που φυσικά δεν ήταν διαδικτυακοί φίλοι του, ανταποκρίθηκαν σχολιάζοντας τη φωτογραφία και στέλνοντάς του τα συλλυπητήριά τους!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg