Υπό αμφισβήτηση η βασιλική καταγωγή της Charlotte!!! (PHOTO)

121

 

Η παρακάτω είδηση είναι ακριβώς αυτή που ενώ ξέρεις ότι είναι τρελή και πολύ πιθανόν ψεύτικη, θέλεις τόσο πολύ να είναι αληθινή, μόνο και μόνο επειδή είναι από μόνη της τόσο… τεράστια και ιντριγκαδόρικη! Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα σχετικά με την 7 μηνών πριγκίπισσα Charlotte η οποία παρά το γεγονός ότι είναι ένα όμορφο και γελαστό μωρό, ίσως κρύβει πολλά και ένοχα μυστικά.

Που λέτε, ένα τρελό δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν είναι βιολογικό παιδί του William και της Kate, με την Ελισάβετ να έχει ήδη βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια. Όπως πολλοί έχουν παρατηρήσει, η μικρή δεν μοιάζει καθόλου στον μπαμπά της, ενώ θυμίζει ελάχιστα την μητέρα και τον αδερφό της George.

151129114551 01 princess charlotte 1129 super 169 09be7

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Charlotte είναι υιοθετημένη και είναι ρωσικής καταγωγής, κάτι που αυτομάτως ακυρώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας. Το δημοσίευμα επίσης κάνει λόγο για απαίτηση της Ελισάβετ να γίνει τεστ DNA στο μωρό, αν και πιστεύουμε ότι αν όντως η Kate είχε κατασκευάσει μία ολόκληρη εγκυμοσύνη, η βασίλισσα θα είχε τον πρώτο λόγο σε αυτό.

Είναι δεν είναι αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία από τις πιο διασκεδαστικές ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

Πηγή: queen.gr