Φαίη Σκορδά: Απίστευτη ατάκα όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «παράθυρο»!

110

Η πρόταση που έκανε η Σάσα Σταμάτη στον αέρα και τα μηνύματα που θέλησε να περάσει η Φαίη προς πάσα κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το δεύτερο βίντεο, με σκηνές από τα γυρίσματα και δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα. Όταν σε ένα πλάνο είδαμε τον Γιώργο να πετάει από τη χαρά του, η κάμερα που εκείνη την ώρα έδειχνε τη Φαίη, «συνέλαβε» την παρουσιάστρια να αναρωτιέται «τι έπαθε».

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Αμέσως μετά, εξήγησε τι εννοούσε: «Είδατε τον Γιώργο σε κάποια φάση… τον χορό. Φαντάζομαι έφυγαν 150.000 ευρώ για να γίνει αυτός ο χορός. Δηλαδή, πρέπει κάποια οικογένεια να κέρδισε μεγάλο ποσό».

«Την Κυριακή μαγειρεύεις κι ερχόμαστε», ήταν η φανταστική πρόταση που έκανε η Σάσα Σταμάτη στη Φαίη Σκορδά. «Ωραία», σχολίασε λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια.

Γιατί δεν μιλούσατε πριν καθόλου στο θέμα;

Με την ολοκλήρωση του θέματος ήρθαν και τα καλύτερα. Παρατηρώντας μια σιωπή και αμηχανία μεταξύ των συνεργατών της κατά τη διάρκεια της προβολής του Lucky Room, η Φαίη Σκορδά τους ρώτησε γελώντας: «Εσείς γιατί δεν μιλούσατε πριν καθόλου στο θέμα»; «Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να σε πατάμε…», απάντησε με το ανάλογο ύφος η Σάσα Σταμάτη. «Τώρα το θυμήθηκες», είπε κλείνοντας η Φαίη.

Είναι προφανές πως η Φαίη Σκορδά θέλησε να δώσει έμμεσα την απάντησή της σε όλα όσα συζητιούνται και γράφονται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα -κάποιες φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι στα μαχαίρια. Η Φαίη έδειξε με τον τρόπο της ότι η επικοινωνία της με τον Γιώργο παραμένει πολύ καλή και πως θα ήθελε να μπει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg