Φτιάξε μόνο σου στολίδια με τη χρήση κουπ-ατ!!! (PHOTOS)

186

Περιγραφή

Αφού είμαστε φαν της κουζίνας, πρέπει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας να είναι ανάλογο! Φτιάξτε λοιπόν οικονομικά στολίδια με κουπ-πατ.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με κουπ-πατ
 Πώς το κάνουμε:
Βήμα 1

1) Αγοράστε χριστουγεννιάτικα κουπ πατ. Δεν χρειάζεται να είναι καλής ποιότητας αφού δεν θα μπουν στην κουζίνα σας, οπότε θα βρείτε και πολύ οικονομικά.
Βήμα 2

2) Ας δοκιμάσουμε πολύ εύκολα να τα διακοσμήσουμε με ταινία κολλητική. Μπορείτε να βρείτε σελοτέιπ με σχέδια ή washi tapes.
Βήμα 3

3) Κολλήστε την ταινία όπως σας αρέσει στο κουπ πατ. Μπορείτε να βάλετε μία σειρά ή δύο, την ίδια ή διαφορετικές ταινίες. Είναι πανεύκολο και χωρίς περιθώρια λάθους.
Βήμα 4

4) Ας δούμε ένα άλλο σχέδιο. Πάρτε λίγο μαλλί (ή και σχοινί, αλλά το μαλλί δίνει πιο χουχουλιάρικη αίσθηση) και κάντε το ένα κόμπο στο κουπ πατ.
Βήμα 5

5) Γυρίστε γύρω γύρω το μαλλί και καλύψτε όλο το κουπ πατ. Και εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χρώματα ή πολύχρωμο μαλλί για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Βήμα 6

6) Μπορείτε επίσης να ντύσετε τα χριστουγεννιάτικα ανθρωπάκια. Βάλτε μια δαντέλα ή τρέσσα για φουστίτσα, και ένα όμορφο σχοινάκι για φιογκάκι στο κεφάλι. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλα υφάσματα, κουμπιά, καπελάκια μικρά, μαλλί αντι μαλλιών και να ντύσετε όπως θέλετε το ανθρωπάκι σας. Μην ξεχάσετε να δέσετε κορδελίτσες στα στολισμένα κουπ πατ και να τα κρεμάσετε στο δέντρο σας ή όπου αλλού θέλετε!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 sintagespareas.gr