Χάρης Ρώμας: Ο άγνωστος γάμος του και αιτίες του διαζυγίου

52

 

Είναι μια πτυχή της προσωπικής ζωής του Χάρη Ρώμα, που δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Ο δημοφιλής ηθοποιός, καλεσμένος του «Mega με μία» θα αποκάλυπτε στον Μάρκο Σεφερλή την επιπολαιότητα που έκανε στα 24 του χρόνια.

«Ο γάμος μου, ήταν κι αυτό -ίσως- μια επιπολαιότητα της ηλικίας. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Έρωτας ήταν, αλλά δεν ξέρω κι εγώ… Μέσα μου ήξερα ότι δε θα πάει καλά. Δεν ήθελα ίσως να το αποδεχτώ ότι δε θα πάει καλά, για πολλούς λόγους που ένας 24χρονος άντρας πιέζεται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Χρόνια μετά, κι αφού είχα πληγωθεί, εγκατέλειψα τη συζυγική εστία. Τη σχέση μας ουσιαστικά, την είχα εγκαταλείψει από όταν αποφάσισα να φύγω.» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη τυχαία συνάντηση με την πρώην σύζυγό του,χρόνια μετά το διαζύγιο. «Και μου είπε (η πρώην σύζυγος) ποτέ δε θα σε ξαναδώ. Κάποια μέρα, 10 χρόνια μετά, μου τραβάει το παντελόνι ένα παιδάκι και λέει: «Μαμά, μαμά ο Δάγκας». Είχαν γίνει τότε «Οι Μεν και οι Δε». Γυρίζω και βλέπω ένα παιδάκι που μου τράβαγε το παντελόνι και την πρώην σύζυγο μου να κρατάει ένα άλλο μωρό στην αγκαλιά! Και μου λέει: «Τελικά, όχι μόνο σε ξαναείδα, αλλά μου επιβάλλουν και στο σπίτι να σε βλέπω», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here