Χαλκίδα: Πώς κατάφερε πράκτορας ΟΠΑΠ να εξαπατήσει 150 πελάτες του???

82

«Χρυσές δουλειές» για Χαλκιδέο πράκτορα του ΟΠΑΠ ο οποίος φέρεται να υπεξαίρεσε το ποσό των 10.000 ευρώ…

από εξόφληση λογαριασμών κατανάλωσης νερού, σε βάρος περίπου 150 πολιτών που μόλις αντιλήφθηκαν την απάτη ειδοποίησαν άμεσα τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα πλήρωναν κανονικά τις οφειλές τους στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, ωστόσο ο επόμενος λογαριασμός που τους ήρθε ήταν ιδιαίτερα “φουσκωμένος” και το προηγούμενο χρέος φαινόταν ότι δεν είχε εξοφληθεί, με αποτέλεσμα να πάνε στη ΔΕΥΑΧ για να εκφράσουν τα παράπονα τους.

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ∆ηµοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χαλκίδας αφού διενήργησε έρευνα, διαπίστωσε την καλοστημένη απάτη και προχώρησε σε καταγγελία σύμβασης με το συγκεκριμένο Πρακτορείο ΟΠΑΠ ενώ εξουσιοδότησε τη νομική σύμβουλο της επιχείρησης για τη διεκδίκηση των οφειλοµένων ποσών καθώς και αποζηµίωση για την ζηµία που υπέστη, όπως και για τις περαιτέρω νόµιµες ενέργειες.

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΧ, τα θύματα μπορεί να είναι περισσότερα, ενώ σημειώνεται ότι σε βάρος τους Χαλκιδέου πράκτορα υπάρχουν καταγγελίες που διερευνώνται για υπεξαίρεση χρημάτων και από λογαριασμούς της ΔΕΗ.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   newsit.gr