ΧΑΜΟΣ! Η Σπυροπούλου προσκάλεσε Σκορδά – Λιάγκα στην εκπομπή της!!!

42

 

Μιλαμε για θράσος, όχι αστεία. Τους έχει κάνει αγωγή 500.000 ευρώ, που εκδικάζεται σε λίγους μήνες και τους κάλεσε στην εκπομπή της να τα πούνε φιλικά και να πέσει το ξεκατίνιασμα του αιώνα… Δειτε τι είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό celebrity, αν δεν μας πιστεύετε….

-Θα προσκαλούσες, άραγε, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή σου μετά από όσα έχουν συμβεί;
«Τους έχω προσκαλέσει. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση και η συνύπαρξή μας. Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Δεν έχω πει ποτέ «όχι, δεν θέλω τον τάδε ή τον δείνα». Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε, γιατί ξέρω ότι θα περάσει καλά, θα τον σεβαστώ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι απόψεις μας.»

-Δεν θα σε άγχωνε δηλαδή το γεγονός ότι ίσως έβγαιναν πράγματα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής που δεν θα μπορούσαν να «κοπούν»;
«Όχι δεν έχω άγχος. Γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν κρύφτηκα ποτέ.»

«Το γεγονός ότι εκκρεμεί μια αγωγή απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα εκδικαστεί σε λίγο καιρό, πόσο σε έχει επηρεάσει στην καθημερινότητά σου, ακόμα και στη δουλειά σου;»
-Για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι ευχάριστη. Είναι ψυχοφθόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκέφτομαι και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όσο πλησιάζει ο καιρός σίγουρα με απασχολεί. Απλώς θα ήθελα να βάλω μια τελεία σε αυτή την ιστορία και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα αυτές τις διαδικασίες.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr