Χριστούγεννα με επιμορφωτικά σεμινάρια στο φωταέριο!!! (PHOTOS)

69

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και παντού απλώνεται ένα εορταστικό πέπλο. Ωστόσο δεν είναι λίγοι οι οργανισμοί που εκτός από την εορταστική ατμόσφαιρα επέλεξαν τον τελευταίο μήνα του έτους για να πραγματοποιήσουν  επιμορφωτικά προγράμματα.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος αθηναίων και το Τεχνόπολις έχει ετοιμάσει διάφορα σεμινάρια τα οποία θα διεκπεραιωθούν μέσα στον Δεκέμβριο και απευθύνονται σε άτομα που θα ήθελαν να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορους τομείς. Έτσι όποια άτομα επιθυμούν να έχουν παραπάνω γνώσεις σε ότι αφορά την ενίσχυση των τεχνολογιών  του  web και πιο συγκεκριμένα στη γλώσσα προγραμματισμού java script, δεν έχει να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα στο 11oGreece is meetup, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 20015 και ώρα 18:00.

Όσοι πολίτες θα ήθελαν να αποκτήσουν γνώσεις για κατασκευή  smartphones, θα έπρεπε να παρακολουθήσει το 170 samsung service lab workshop, το οποίο θα διεκπαιρεωθεί σε δύο φάσεις, από 8 ώρες η καθεμία και θα γίνει στις 14 και 15 Δεκέμβρίου στις 09:00 η ώρα το πρωί.

Για όλους εκείνους που θα ήθελαν τόσο να ξεχωρίσουν σε μία συνέντευξη, όσο και να αναδείξουν σε ένα βιογραφικό τα ταλέντα τους , έχουμε να τους προτείνουμε να παρευρεθούν στο 17ο Samsung service lab work shop, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στις 09 :00 η ώρα.

 

Τέλος έχει προνοήσει και για τους μικρούς μας φίλους, όπου το μουσείου του Φωταερίου έχει διοργανώσει μία εκδήλωση, στην οποία μέσα από παιχνίδια μαθαίνει στα παιδιά την ιστορία του φωτισμού, τη σχέση του εργοστασίου της Αθήνας με τα χριστούγεννα και στο να βοηθήσουν τον Αη Βασίλη να μοιράσει τα δώρα. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 30-11 και θα ολοκληρωθεί στις 23/12.

Για όποιον θέλει να εξασφαλίσει μία θέση στα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Τεχνόπολις και να δηλώσει συμμετοχη.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο