Όλα γύρω από τον δύσκολο τοκετό της Ζέτας Δούκα!! (PHOTOS)

66

Τρισευτυχισμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, είναι η Ζέτα Δούκα, που την έφερε στον κόσμο το βράδυ του Σαββάτου στις 23:55. Η όμορφη ηθοποιός δεν ήξερε το φύλο του μωρού μέχρι τελευταία στιγμή και ένιωσε μεγάλη συγκίνηση. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.510 γραμμάρια και 52 εκατοστά και αναμένεται να βγουν από το μαιευτήριο την Τετάρτη. Στο TLIFE μίλησε ο γυναικολόγος της, Ηλίας Χιντιπάς, ο οποίος εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια γιατί η Ζέτα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό παρόλο που διήρκεσαν οι πόνοι κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Ακόμη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς έκοψε τον ομφάλιο λώρο, ενώ εκείνη ξεκίνησε να θηλάζει αμέσως.

“Έσπασαν τα νερά της περίπου στις 23:00 βράδυ Παρασκευής, στο σπίτι της και μπήκε να γεννήσει περίπου 1:00 η ώρα ξημερώματα και περίπου μετά από 24 ώρες, συγκεκριμένα στις 23:55 του Σαββάτου γεννήθηκε η κόρη της! ήταν ένας μακρύς τοκετός. Η Ζέτα ήθελε να κάνει φυσιολογικό τοκετό… Δεν θέλαμε να αφήσουμε να μην γεννηθεί το παιδί φυσιολογικά δίχως να το παλέψουμε κι έτσι εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά μας περιθώρια. Όλο αυτό μας ανταμειψε και γέννησε φυσιολογικά.”

Όλες αυτές τις ώρες δεν λύγισε ούτε μια στιγμή, ώστε να ζητήσει να γίνει καισαρική; “Όχι. Συζητήθηκε να κάνουμε καισαρική τομή στα πλαίσια της ενημέρωσης της επιτόκου. Περισσότερο έγινε μια ακαδημαϊκή συζήτηση και δεν ήταν μια απόφαση ποτυ είχαμε πάρει, λέγαμε σε ποια περίπτωση μπορούσε να γίνει δηλαδή καισαρική. Αν δεν είχαμε διαστολή και δεν προχωρούσε ο τοκετός θα την κάναμε. Απλά το συζητήσαμε και δεν ήταν μια σοβαρή εκδοχή. Η μικρή έχει τη δική της προσωπικότητα και αποφάσισε να γεννηθεί την ώρα που ήθελε και με τον τρόπο που ήθελε μας καθοδήγησε στη στιγμή που έπρεπε και γεννήθηκε φυσιολογικά.”

O σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες;“Ο σύντροφός της ήταν από την πρώτη στιγμή μέσα στην αίθουσα του τοκετό, παρακολούθησε όλη τη διαδικασία και μάλιστα έκοψε και τον ομφάλιο λώρο. Μάλιστα όταν βγήκε το μωρό υπήρχε μια έκπληξη! Το φύλο δεν το ήξεραν. Στην αρχή η Ζέτα διαισθανόταν όι έχει αγόι, ενώ προς το τέλος κορίτσι. Προσπαθούσα να μην μάθει τίποτα, γιατί ήταν η έκπληξη που περίμεναν και την υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη συγκίνηση. Είναι τρισευτυχισμένοι!”Και συνεχίζει:
 “Το μωρό γεννήθηκε 3.510 γραμμάρια και 52 εκατοστά και αναμένεται να βγουν από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Ζέτα θηλάζειαπό την πρώτη στιγμή. Με το που γεννήθηκε το μωρό, μετά από δυο ώρες περίπου την έβαλε στο στήθος της καυτευθείαν. Η μικρή έχει απίτστευτη προσωπικότητα, είναι πολύ ήρεμη και δεν γκρινιάζει καθόλου. Ζήτημα να έχουμε ακούσει το κλάμα της, τρεις με τέσσερις φορές. Είναι ήρεμη, γαλήνια και υγιέστατη.”

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   tlife.gr