Όλοι σε ρυθμό στην Τελετή Έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Λουτράκι 2016 (Video)

52

 


Ένα διαφορετικό φινάλε για την τελετή έναρξης των Πανελληνιών Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2016». Παιδιά από τους Aθλητικούς Συλλόγους Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη, τον ΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Γαλατσίου, την Ελληνοαγγλική Αγωγή και τον ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού χόρεψαν σε ρυθμό #FlashMob2016Πάνω από 700 αθλητές των Special Olympics από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν στην μεγαλειώδη παρέλαση. Στο κατάμεστο γήπεδο του Λουτρακίου περίπου 1500 θεατές θαύμασαν τα παιδιά  και θυμηθήκαν όλοι μαζί στιγμές του 2011. Ο Στέφανος Κορκολής ξεσήκωσε το γήπεδο με τις μελωδίες του και ο πάντα ξεχωριστός Αλέξης Κωστάλας παρουσίασε όλο το πρόγραμμα της τελετής.
Το Cosmogym ήταν εκεί με το χορευτικό του flash mob 2016 !!!
Συνολικά 150 παιδιά από την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη, τον ΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Γαλατσίου, την Ελληνοαγγλική Αγωγή και τον ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού έκλεισαν με το καλύτερο τρόπο μια τελετή με έντονη την αίσθηση της συγκίνησης και περηφάνιας  !!!
Η διοργάνωση του Cosmogym Festival & Contest 2016  φέτος είναι αφιερωμένη στο Special Olympics και θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Ρυθμικής στις 23 Ιουνίου 2016 !!!#LetsGhangeTheGame Απολαύστε τους

Πηγή Cosmogym.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας