Ποιά φίλησε η Παπαρίζου για να γιορτάσει το Σύμφωνο Συμβίωσης!

291

 

Η περασμένη Τρίτη ήταν σαφώς μια μέρα ιστορική στην σύγχρονη πολιτική ιστορία, αφού το Σύμφωνο Συμβίωσης πέρασε ως νομοθέτημα στη Βουλή. Η Έλενα Παπαρίζουν φρόντισε να το «γιορτάσει» με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Η εν λόγω ψήφηση μπορούμε να ελπίζουμε πως θα είναι το πρώτο βήμα, τόσο στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων όσο και στο σύνολο της χώρας, προς την πρόοδο και την αναγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως το ύψιστο κίνητρο κάθε κυβέρνησης.

Εκτός από τους πολιτικούς που το υπερψήφισαν, θέση υπέρ του πήραν και διάσημοι καλλιτέχνες που δεν ανήκουν στην LGBT κοινότητα. Πρώτα ήταν ο Χρήστος Δάντης που δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει σχέση ούτε διά του Facebook με σκοταδιστικών αντιλήψεων ανθρώπους του χώρου του. Μετά η Τζίνα Μοσχολιού που ανάρτησε φωτογραφία που φιλάει γυναίκα ως πανηγυρισμό για το Σύμφωνο.

 

 

Την ίδια τακτική ακολούθησε και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε πει το «ναι» στη Lifo να φωτογραφηθεί με την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ, καθώς θα φιλιούνται στο στόμα, σε μια φωτογράφιση που είχε στόχο να καταδείξει την ισότητα όλων των ανθρώπων στο φιλί και την αγάπη.

Η Έλενα θυμήθηκε αυτή τη φωτογραφία και ως δική της αντίδραση στο Σύμφωνο, την ανάρτησε στο Instagram της γράφοντας «Η Ελλάδα είπε το μεγάλο «ναι» στο σύμφωνο συμβίωσης Καιρός ήταν..! Στη ζωή πρέπει να είμαστε ισότιμοι, σε όλες μας τις σχέσεις. Επιτέλους θα γίνω κουμπάρα! #equalityGR».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

Πηγή toratora.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here