Άννυ: Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις για τον φρικτό θάνατο της 4χρονης – “Το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα, λυπήθηκα και την άφησα στον καναπέ”

174

 

 

– Για να μην αφήσει ίχνη, πέταξε κουβέρτες και χαλιά, καθώς το σπίτι είχε γεμίσει παντού αίματα
– Για το θάνατο της μικρής Άννυ, ο βιολογικός της πατέρας δήλωσε πως την είδε και είχε μπλε χέρια
– Αφού τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε τα κομμάτια του κοριτσιού, κάλεσε τον φίλο του Νικολάι στο σπίτι
– Πήγε με τον φίλο του αγοράζοντας πρέζα και μετά του εκμυστηρεύτηκε τις φρικαλεότητες
– Με περίσσιο θράσος δήλωνε στην ανακρίτρια θέλει βοήθεια γιατί δεν ήθελε να κάνει κακό στην κόρη του
– Ακόμα πιο θρασύτατη η μητέρα που κατέθεσε πως είπε ψέματα γιατί αγαπάει τον άντρα της και δεν ήθελε να μπλέξει

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις σοκαριστικές, ανατριχιαστικές και αποτρόπαιες λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρόνης Άννυς από τον πα-τέρα της οι οποίες περιλαμβάνονται, κατά πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης. Ο δολοφόνος στην προανακριτική του απολογία περιέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως τεμάχισε και εξαφάνισε το άψυχο κορμί της 4χρόνης και πως μεθοδικά εξαφάνισε τα ίχνη της κόρης του, καθαρίζοντας ακόμα και τα σιφόνια!

«Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χαλιά και ότι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, για το πως το άτυχο κοριτσάκι έφτασε στον θάνατο η περιγραφή του δράστη είναι ομιχλώδης : «Δυο τρεις μέρες πριν τη μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Στην συνέχεια ο μόνο κατ’ εφυμησμόν πατέρας της Άννυς περιγράφει πως κάλεσε στο σπίτι που έγινε ο τάφος της 4χρόνης το φίλο του Νικολάι στο σπίτι για να τον φιλοξενήσει (ο οποίος μάλιστα έχει καταθέσει στις αρχές πως τον εντυπωσίασε που η τουαλέτα ήταν τόσο καθαρή!).

Στην συνέχεια ο πα-τέρας περιγράφει πως τα είπε όλα στον επιστήθιο φίλο του : «επειδή εγω ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε «πάμε να γίνουμε» και «μετά να μιλήσουμε». Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα». Παρά τα όσα αποτρόπαια έκανε στην 4χρόνη ο δράστης, αμετανόητος και ψυχρός, υποστηρίζει πως αγαπούσε το παιδί του : «Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη Δήμητρα. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε της φώναξα…. Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ότι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου».

Ο “Σάββας” ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε και οδηγείται αύριο στις φυλακές Κέρκυρας (σε ειδικό απομονωμένο χώρο) για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της περιύβρισης νεκρού, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και της παράνομης οπλοφορίας-παράνομης οπλοχρησίας στις προηγούμενες καταθέσεις του είχε προσπαθήσει να «θολώσει τα νερά», λέγοντας πως το κοριτσάκι άνοιξε μόνο του την πόρτα και έφυγε. Συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου ανέφερε : «Το παιδί έφυγε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα. Στο παρελθόν είχε φύγει ξανά γιατί άφηνα τα κλειδιά πάνω στην πόρτα.

Ερώτηση: Πως ήταν η σχέση σου με τη Δήμητρα;

Απάντηση: ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο. Που και που έπεφτε και καμιά σφαλιάρα.

Ερώτηση: Πως εξηγείς το γεγονός του εντός του υπογείου διαμερίσματος που διαμένεις με την κόρη σου βρέθηκε αίμα της μικρής σε χώρους του σπιτιού αλλά και σε διαφορά αντικείμενα;

Απάντηση: Η μικρή στο σπίτι έχει πέσει πολλές φορές, έχει χτυπήσει τη μύτη της κι έχει ματώσει.

Από την πλευρά της η μητέρα της Άννυ η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας αποκάλυψε στην προανακριτική της απολογία πως ο «Σάββας» της είχε είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Άννυς για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε «για να το δει ο Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ».

Η μητέρα και κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως στις προηγούμενες καταθέσεις της δεν έλεγε την αλήθεια, εξηγώντας πως «Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε».

Τι κατέθεσε η μητέρα της Άννυ για την σκηνοθετημένη εξαφάνιση

Στην συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη μέχρι την στιγμή που υποστηρίζει ότι έμαθε πως η κόρη της εξαφανίστηκε : «Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά. Όσο ήμουν εκεί μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ κι όταν ο Σάββας την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και των ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί. Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά με το Σάββα. Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη Μεγάλη Πέμπτη στις 9 Απριλίου.

Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια. Από τότε μέχρι και τις 22 Απριλίου που γύρισα από τη Γερμανία όσες φορές μίλησα με το Σάββα μου είπε ότι το παιδί είναι στη μητέρα του και είναι καλά. Μόνο στις 14 Απριλίου που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν είναι καλά κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε θέλω να γυρίσεις.

Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε. Γύρισα από τη Γερμανία 22 Απριλίου και τότε ο Σάββας μου είπε ότι έχασε το παιδί. Μόλις το έμαθα έψαξα στη γειτονιά και το απόγευμα φύγαμε για τη Βουλγαρία. Δεν πήγαμε στην αστυνομικοί επειδή ο Σάββας μου είπε ότι το παιδί θα το βρει το Χαμόγελο του Παιδιού και ότι αν πάω στη αστυνομία θα μου το πάρουν επειδή το άφησα μαζί του που είναι ναρκομανής. Την ιστορία με τη Σύλβια σας την ειπα για να μην μπλέξει ο Σάββας και μου πάρουν το παιδί μου. Ρωτούσα συνεχώς το Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως μέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατα λάθος και να πέθανε και ο Σάββας επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ».

Η κατάθεση του φίλου του παιδοκτόνου

Από την πλευρά του ο Νικολάι, ο φίλος του Σάββα, περιγράφει πως ο πα-τέρας δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί, του φώναζε συνέχεια και ήταν πολύ νευρικός. Όπως ανέφερε όλα αυτά τα έκανε επειδή έπαιρνε ναρκωτικά και εξηγεί πως έμαθε για τον τραγικό χαμό της μικρής : «Τελευταία φορά είδα την Άννυ στις 8 Απριλίου. Μετά δεν με άφηνε να μπω στο σπίτι. Ξαναπήγα 13 ή 14 Απριλίου. Τότε είδα ότι είχε βάλει μια κόκκινη πετσέτα στο παράθυρο. Είχε αγοράσει καινούριο χαλί και δυο λεκάνες. 17 ή 18 Απριλίου μου είπε: «Αν ήσουν εσύ εδω δεν θα είχε πάρει ο Θεός το παιδί. Το παιδί χάθηκε” μου είπε. Μετά μου είπε ότι το παιδί ροχάλιζε τη νύχτα και πνιγόταν και όταν αυτός ξύπνησε το πρωί είδε ότι το παιδί δεν ανέπνεε… Μετά μου άλλαξε την ιστορία και μου είπε ότι έκρυψε το παιδί. Και μετά ότι το έκανε κομμάτια».

Η μητέρα του κατηγορουμένου επισημαίνει στην κατάθεση της στις 28 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο γιος αρχικά της έλεγε ότι η μικρή είναι καλά ωστόσο όταν του ζήτησε να μιλήσει μαζί του, της είπε πως η μικρή κοιμάται «Τις επόμενες δυο μέρες του τηλεφωνούσαν και δεν το σήκωνε. Προχτές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δω κάτι στη. Τηλεόραση να μη στεναχωρηθώ. Πίστεψα ότι ήταν μαστουρωμενος και δεν του έδωσα σημασία. Χτες με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι η Άννυ χάθηκε».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here