Έχασε τη μάχη με τη ζωή το 2χρονο αγοράκι από την Κόρινθο, μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

105

 

 

Δυσάρεστα τα νέα για την υπόθεση του δίχρονου αγοριού που οδηγήθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Όπως δήλωσε στο focuswebtv.gr η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”, κ. Οικονόμου :

” Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα τεστ πως το δίχρονο αγοράκι είναι εγκεφαλικά νεκρό και σήμερα στις 12:45 , κατέληξε. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν στη Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας , όπου νοσηλευόταν , ωστόσο ο οργανισμός του δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσπάθειές τους. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν , όχι μόνο για την οικογένεια του μικρού αυτού αγοριού, αλλά και για όλους εμάς στο νοσοκομείο. Επιβαρυντικός παράγων της κατάληξης , αποτελεί το γεγονός ότι το δίχρονο αγόρι είχε κακοποιηθεί και στο παρελθόν”.

Το άτυχο αγοράκι είχε μεταφερθεί το απόγευμα του Σαββάτου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία της 22χρονης μητέρας του στο νοσοκομείο της Κορίνθου . “Οι γιατροί έκριναν από την πρώτη στιγμή πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να του παρασχεθούν οι καλύτερες πρώτες βοήθειες” , δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (korinthostv.gr) o επιμελητής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Α. Γκιολής.

Αρχικά η μητέρα υποστήριξε πως υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού της ήταν ο βιολογικός του πατέρας , γεγονός που άμεσα καταρρίπτεται, καθώς βρισκόταν στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα. Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας , ομολόγησε πως ο δράστης ήταν ο 23χρονος σύντροφός της. Όπως όλα δείχνουν η πρώτη κατάθεση της μητέρας ήταν υπό την καθοδήγηση του 23χρονου χρήστη ναρκωτικών ουσιών, προκειμένου να αποφευχθεί η σύλληψή του.

Η γυναίκα βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας, καθώς κατηγορείται για “έκθεση ανηλίκου” και συγκάλυψη εγκληματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο δράστης εξωθούσε καθημερινά μητέρα και νήπιο στην επαιτεία, ενώ η άρνηση της πρώτης την ημέρα του Σαββάτου, φέρεται ως πιθανή αιτία του τραγικού περιστατικού.

Ο 23χρονος δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και αύριο αναμένεται η εξέτασή του στον Ανακριτή.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο