Αποκάλυψη-σοκ για το πρόβλημα υγείας της Κωνσταντινίδου: «Θα ήταν πολύ αργά για εκείνη αν είχε πάει…»

58

 

Μια περιπέτεια με την υγεία της περνάει τις τελευταίες μέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που χρειάστηκε να χειρουργηθεί εσπευσμένα.

Η κατάσταση για την ηθοποιό θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρή αν είχε καθυστερήσει έστω και λίγο να πάει στο νοσοκομείο. Αν και υπέφερε μέρες από πόνους στην κοιλιά, δεν είχε φοβηθεί για κάτι χειρότερο, συνεχίζοντας κανονικά τις πρόβες. Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στο ΟΚ, θα εξηγούσε τί πραγματικά συνέβη στη συνάδελφό της.

«Το αρχικό πλάνο ήθελε να ξεκινάµε την περιοδεία µας στην 1η  Ιουλίου από τη Σαλαµίνα. Αλλά αυτό άλλαξε γιατί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου µπήκε στο νοσοκομείο µε περιτονίτιδα και δεν ξέρουµε ακόµα πότε θα βγει. Η γυναίκα είχε φρικτούς πόνους όλο το διάστηµα που κάναµε πρόβες, αλλά της είχαν αποκλείσει το ενδεχόµενο το πρόβληµα να είναι στη σκωληκοειδίτιδα. Τελικά αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέµβαση και όπως είπαν οι γιατροί, αν είχε πάει στο νοσοκοµείο λίγο αργότερα, θα ήταν πολύ αργά. Σε όλο αυτό προστέθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις οπότε αυτή τη στιγµή είµαστε σε αναµονή για να δούµε τι θα γίνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσουµε την περιοδεία µας στο τέλος του µήνα», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here