Αποκάλυψη στην εκπομπή της Ελένης: «Το μωρό στο νοσοκομείο! Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

60

 

Αποκάλυψη-σοκ στην εκπομπή της Ελένης. Καρέ-καρέ οι ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο.

 

Οι πολύ στενοί συνεργάτες της είναι η οικογένειά της. Το έχει πει και το αποδεικνύει άλλωστε με τις πράξεις της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται δίπλα της και δεν τους αλλάζει με τίποτα. Στέκεται πάντα κοντά τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές τους. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι δύσκολες στιγμές έχουν σχέση με μωρά, αφού κι εκείνη είναι μάνα τεσσάρων παιδιών και γνωρίζει όσο καμία τους φόβους και τις αγωνίες των γονιών.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ίσως ο πιο στενός της συνεργάτης και φίλος και δεν μπορούσε να μην του συμπαρασταθεί στη μεγάλη περιπέτεια που έζησε με το μικρό του γιο, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν. Μάλιστα, σε μια περίοδο πολύ ευαίσθητη για την παρουσιάστρια, αφού όχι μόνο είχε αποφασίσει να φέρει στον κόσμο το μωρό του Μάκη Παντζόπουλου, σφραγίζοντας έτσι το μεγάλο έρωτα που ζει, αλλά βρισκόταν ήδη στην αρχή της δικής της εγκυμοσύνης. Όμως ο Γρηγόρης τη χρειαζόταν και δεν μπορούσε να λείψει από δίπλα του.

 

Το μυστικό

Ο εφιάλτης που έζησαν ο συνεργάτης της και η σύζυγός του Νάταλι Κάκαβα είχε μείνει κρυφός για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελένης, την ώρα που η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης συζητούσε με το πάνελ της για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να ταΐσει την κόρη της Μαρίνα. Η αποκάλυψη μάλιστα έγινε από το στόμα του ίδιου του Γρηγόρη που αντιμετώπισε το ίδιο και ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα το δικό του μωρό να νοσηλευτεί, αφού, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουντάρας “είχε σφραγίσει το στόμα του”, προκαλώντας σοκ και σε εκείνον και στη γυναίκα του.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr