Ασύλληπτη τραγωδία στο Δαφνί! Τρεις ασθενείς βρέθηκαν νεκροί και δεμένοι στα κρεβάτια τους – Λιποθυμίες συγγενών – ΒΙΝΤΕΟ

97

 

– ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ
– Τρεις σοβαρά τραυματίες από τη φωτιά στο ψυχιατρείο, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο
– Τη φωτιά έβαλε ασθενής του ψυχιατρείου που είχε χαρακτηριστεί ως επικίνδυνος
– Εσπευσμένα έφτασε στο νοσοκομείο ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος
– Η Πυροσβεστική έχει εκκενώσει μία ολόκληρη πτέρυγα του νοσοκομείου Δαφνί
– Πυκνοί καπνοί εβγαιναν από το υπόγειο μιας πτέρυγας και είχαν κατακλύσει τα δώματια των ασθενών
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, όταν μία φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο μιας πτέρυγας, με αποτέλεσμα γρήγορα όλα τα κτίρια να καλυφθούν από πυκνούς μαύρους καπνούς.

Φωτό από newsit.gr
Φωτό από newsit.gr

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν άμεσα σε εκκένωση του συγκεκριμένου κτιρίου, καθώς οι πυκνοί καπνοί είχαν κατακλύσει όλα τα δωμάτια των ασθενών.

Φωτό από newsit.gr
Φωτό από newsit.gr

Αυτό όμως που αντίκρισαν στο ισόγειο του κτιρίου οι Πυροσβέστες ήταν μακάβριο. Τρία πτώματα βρέθηκαν στο ισόγειο, κάτι που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, Θάνο Δημόπουλο, ο οποίος σπεύσει στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ από www.newsit.gr
ΦΩΤΟ από www.newsit.gr

Η είδηση όμως που προκαλεί απίστευτη φρίκη είναι πως οι τρεις αυτοί άνθρωποι, ασθενείς του νοσοκομείου βρέθηκαν δεμένοι στα κρεβάτια τους και ο θάνατός τους προήλθε πιθανότατα από ασφυξία. Το δέσιμο των ασθενών είναι μία τεχνική καθήλωσης όπως την ονομάζουν οι ψυχίατροι με σκοπό να μην επιτρέψουν στον ασθενή να βλάψει τον εαυτό του.

Φωτό από newsit.gr
Φωτό από newsit.gr

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα. Ωστόσο, οι πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνες στο κτίριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες λείπει ένας ασθενής. Πάντως, έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομεία τρεις ασθενείς που είναι βαριά τραυματίες.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε με άγνωστο προς το παρόν τρόπο, ασθενής που έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνος και νοσηλευόταν σε ειδικό απομονωμένο θάλαμο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε στις κουρτίνες.

Πάντως, έξω από το νοσοκομείο εκτυλίσσονται δραματικές στιγμές, καθώς οι συγγενείς σπεύδουν στο νοσοκομείο και ενημερώνονται για την τύχη των ανθρώπων τους, με αποτέλεσμα πολλοί να μην αντέχουν και να λιποθυμούν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg